Wpis z mikrobloga

@minor983: musisz mieć strzeloną odpowiednią ilość konkurencji. 4 wiodące i po 2 dodatkowe (zakładając komplet pks). Najtaniej i najprościej strzelić pistolet sportowy, pistolet centralnego zapłonu, pistolet centralnego zapłonu dużej mocy, pistolet maszynowy - masz t starty które pzss uzna za wiodące. Potem dwie konkurencję karabinowe-karabin sportowy i karabin centralnego zapłonu. Na koniec strzelba-znajdź zawody gdzie masz strzelba 5 i strzelba 10 albo podobne. Po 9dstrzeleniu konkurencji czekasz na wyniki (zazwyczaj
  • Odpowiedz
  • 0
@Podstarzaly_Mandalorianin: wystarczy, ze bede czy musze to zaliczyc?

Konkurencje
-- Kcz25m10: Karabin centralnego zapłonu, 25m, mechaniczne przyrządy celownicze, 10 strzałów stojąc, tarcza TS/2 - tego nie musialbym zaliczać?

-- Kczkp25m10: Karabin centralnego zapłonu w kalibrze pistoletowym, 25m, mechaniczne przyrządy celownicze, 10 strzałów ocenianych,
  • Odpowiedz
  • 0
@Emill wiem mniej więcej, ale wolę się upewnić.
Co ma zrobienie pozwolenia do zawodów? Nie startowałem to nie jestem pewien jak to wygląda.

Prawie pół roku minęło jak byłem na strzelnicy bo tyle czasu wszystko trwało więc nie pamiętam.
  • Odpowiedz
@minor983: no jak cię nie ma to jak masz mieć zaliczone? Masz iść, wziąć udział, nie zrobić nic glupiego i tyle, to naprawdę nie jest duży wysilek. Tym bardziej, że chcesz iść na zawody do Braterstwa, gdzie możesz mieć wszystkie starty wyrobione za jednym razem.
Swoja drogą po co ci licencja jak nie strzelasz?
  • Odpowiedz
@minor983: nie, a braterstwie musisz się pojawić i strzelić ORAZ osiągnąć wynik który nie będzie podejrzany że tylko odwalasz byle w kulochwyt. Nikt nie oczekuje wyników na poziomie kadry olimpijskiej, ale podejrzanego tarcze są flagowane w systemie i Paweł dba o to żeby ściemniacze, cwaniaczki i podobne kanalie nie dawały wrażym siłom amunicji (nomen omen) przeciwko klubowi.
  • Odpowiedz
  • 0
@kasiknocheinmal nie dostałem pozwolenia i miałem chwile, że już mi się tego odechciało bo ale jednak postanowiłem utrzymać i zobaczę co dalej.
Nie chce mi się strzelać cały czas na innej broni gdzie dodatkowo koszty są duże.
Na zawody nie chce iść bo już nie pamiętam jak załadować b--ń, a będzie tam rozumiem kilka różnych?
@Podstarzaly_Mandalorianin no myślę że w tarcze trafię ale od egzaminu nie strzelałem z powodu jak
  • Odpowiedz