Wpis z mikrobloga

@CipakKrulRzycia: I przez takie zachowanie Trzaskowski przerżnął wybory, czasem trzeba iść do zamkniętej bańki pisowskiej i próbować przyciągnąć do siebie ich elektorat, tak samo jak pisowcy i konfederanci chodzą do bańki TVN próbując przekonać do siebie zabetonowany tuskowy elektorat oglądający tą stację.
  • Odpowiedz
I przez takie zachowanie Trzaskowski przerżnął wybory, czasem trzeba iść do zamkniętej bańki pisowskiej i próbować przyciągnąć do siebie ich elektorat

@XeNinja: xD

Jakby tam co najmniej chodziło o jakąkolwiek rzetelną dyskusję, a nie o robienie z Trzaskowskiego i Tuska szatana 24/7. Tą szczujnie należało zamknąć dawno temu, powody prawne są. A jak czy robienie laski Kaczyńskiemu jest o tyle lepszą strategią, to Bosak już raz miał okazję się przekonać,
  • Odpowiedz
@wstanczyk: no ale taka prawda, a próbujesz teraz fikołki robić. Nigdy wniosków nie wyciągnięcie. Jak chcecie zacząć wygrywać wybory to pora się otworzyć na nowy elektorat xd
  • Odpowiedz
Jak chcecie zacząć wygrywać wybory to pora się otworzyć na nowy elektorat xd

@mstasiek: I należy to według ciebie czynić poprzez chodzenie do Republiki? Według ciebie Trzaskowski grillowany przez godzinę przez Rachonie i inne Kłeczki zyska wizerunkowo, czy może wręcz przeciwnie? Myślisz, że widz Republiki będzie bardziej skłonny przyjąć punkt widzenia Trzaskowskiego, albo Tuska, niż swoich ulubionych redaktorów, od których światopogląd sączy od dłuższego czasu?

Chłopie zastanów się czasem nad
  • Odpowiedz
@wstanczyk: Ja myślę, że jeżeli Trzaskowski poszedłby do Republiki i się nie skompromitował (co nie byłoby trudne) to mógłby tylko zyskać. Bo co miałby do stracenia? 99% widzów Republiki za nim nie przepada, mógłby jedynie poprawić wśród nich swój wizerunek, bo pogorszyć już nie można - na zasadzie, że część doszłaby do wniosku, że to jednak nie jest szatan wcielony, bo zachowuje się normalnie.

To zawsze działa, no chyba, że
  • Odpowiedz
Ja myślę, że jeżeli Trzaskowski poszedłby do Republiki i się nie skompromitował

@Frundsberg: Ale według kogo? Według redaktorów on będzie na przegranej pozycji od początku, bo ich celem nie jest rzetelne dziennikarstwo, a polityczna nawalanka na zamówienie. Ty powaznie sobie tego nie wyobrażasz? To przypominij sobie wiec republiki przed wyborami.
  • Odpowiedz
@wstanczyk: Tak, nie wyobrażam sobie, że Trzaskowski się kompromituje, bo to doświadczony polityk i całkiem nieźle wypada w Tv. A to, że według redaktorów on będzie na przegranej pozycji, nie ma znaczenia. Wystarczyłoby, żeby zachował spokój i (w miarę możliwości) rzeczowo się wypowiadał. Nic nie miał do stracenia. Jak niby miałby być grillowany? Tzn. co by tam mieli robić?
Ja pamiętam pierwszą debatę, ten wiec w Końskich, gdzie przyszedł Hołownia
  • Odpowiedz