Wpis z mikrobloga

✨️ Czy proponowanie kaucji przy przeprowadzce to dobry pomysł?
Mirki i Mirabelki, proszę Was o opinię.
Poznałem na mirko różową, spotkaliśmy się i nie dość, że było cudownie, to dodatek w obydwie strony. Dla mnie osoba 10/10 w związku z czym zaproponowałem żeby się do mnie przeprowadziła (mieszkamy na różnych krańcach Polski).
Haczyk jest w tym, że jej sytuacja materialna jest nienajlepsza (w tym brak pracy obecnie), więc ma obawy, że jeśli coś nie wypali, to nie będzie miała jak wrócić do domu.
I o ile bym i tak jej nie zostawił na lodzie, to wpadłem na pomysł, że zdeponuję u niej "kaucję". Powiedzmy, że na pół roku. Jak nie zagra - jest zabezpieczona na powrót. Jesli wszystko pójdzie zgodnie z planem, hajs wraca do mnie. Ja nie zbiednieję, a ona się może poczuć bezpieczniej. Co sądzicie?

#zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

Kaucja? Jak wysoka?

• lol. Pogięło. Żadnej kaucji. 50.7% (35)
  • Spoko. Ale jedynie tyle, co bilet powrotny. 24.6% (17)
  • Tak z 1k będzie ok. 0% (0)
  • Niech to będzie 2k - różowa ryzykuje przeprowadzką 13.0% (9)
  • Wincyj! 11.6% (8)

Oddanych głosów: 69

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Najpierw jak już udało mi się doczytać do końca to myślałam, że ona ma Ci zapłacić kaucję. Przeczytałam drugi raz i zrozumiałam, że Ty chcesz zapłacić jej. Weź wytłumacz swój tok myślenia bo ni chusteczki nie rozumiem. Jedyne co mi przychodzi do głowy, to że oczy Ci zarosły pipą, a w zwoje mózgowe zaplątały się włosy łonowe.
  • Odpowiedz