Wpis z mikrobloga

Weź tu człowieku miej jakiekolwiek poczucie wartości kiedy laska na spotkaniu Ci mówi bezpośrednio, że mam szpetny pysk.
Ahhh już mi się odechciało szukania kogokolwiek, jak to ma tak wyglądać.
#zalesie #rozowepaski
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Von_Kaevum: no i w tym momencie najmniej atrakcyjny nie jest twój pysk, a podejście.

Kiedyś po spotkaniu usłyszałem że "gdybym był szczuplejszy to można byłoby mnie pokochać". Przejąłem się, albo pisałem o tym posty na wykopie? Absolutnie nie. A skończyło się to tym że jakiś czas później się spotykaliśmy ( ͡º ͜ʖ͡º)

A od następnej usłyszałem że mam idealną sylwetkę, jestem mega w jej typie
  • Odpowiedz
@Von_Kaevum: @Atreyu ma rację, nie można się przejmować, mam zakola i spotykałem się ostatnio z dziewczyną przez kilka miesięcy która mówiła że nie pociąga ją nic mocnej niż zakola u inteligentnych i pewnych siebie osób bo dodają one męskości i specjalnie chiała żeby moja fryzura je uwidaczniała. Więc gdy spotkasz odpowiednią osobę to odrazu twój wygląd będzie jej pasował
  • Odpowiedz
  • 0
@Atreyu: @czarnaperla1
Nie potrafię się " nie przejmować " za ciężkie to dla mnie. Zbyt wiele usłyszałem na swój temat i przez to chyba wbiło mi się do głowy to wszystko. Żyję tą świadomością, że jestem totalnie brzydki i nikomu nigdy nie podpasuje.
  • Odpowiedz