Wpis z mikrobloga

Dziwne.
Przeglądając tylko wykop miałem wrażenie, że Ukraińcy zaraz będą pod Moskwą...

Szczerze to nie kapuję tej ukraińskiej zmasowanej propagandy zwycięstwa, ja rozumiem, że to ku pokrzepieniu serc i dlatego raczej nic na ten temat nie pisałem... ale jak się zastanowić to jaki to ma niby cel?

Że niby jakiś młody Ukrainiec przeczyta post na wykopie, uzna, że Ukraina jest bliska zwycięstwa i postanowi wrócić i zasilić szeregi ukraińskiej armii? xD
Przecież to kompletny nonsens.

Ta wasza propaganda jest przeciwskuteczna.
Wy powinniście robić dokładnie odwrotnie - ciągle narzekać, cały czas biadolić i mówić, że za chwilę już, już za momencik front pęknie i potrzebujecie więcej pomocy żeby temu zapobiec...

Ale widać typową wschodnią mentalność - co to nie ja, Ukrainiec-STRONK, nie mogę przyznać się do słabości...

#ukraina #wojna
MarksMialRacje - Dziwne.
Przeglądając tylko wykop miałem wrażenie, że Ukraińcy zaraz ...

źródło: fsdfsdf

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Marks_Mial_Racje: pierwsza armia trzeciego świata dzielnie walczy któryś to już miesiąc o zajęcie wioski wielkości Otwocka. Po co wrzucacie tą śmieszną propagandę sukcesu, co, że jakiś ruski przeczyta w swojej lepiance z gówna i pomyśli że co, russia strong? xD
  • Odpowiedz
@Grzesiok: No, co chwilę widzę posty na pierwszej stronie mikrobloga, że milion rusków zostało odstrzelonych, ukraińskie drony zniszczyły kolejne dziesiątki rosyjskich rafinerii i składów amunicji, że Ukraińcy odbili jakąś tam miejscowość (której nazwę słyszę pierwszy raz w życiu - więc nie jestem w stanie ocenić czy to duży sukces, czy mały - więc zalew takich newsów sprawia wrażenie, że idzie dobrze).

Tylko skutków tego wszystkiego jakoś nie widać.
  • Odpowiedz