Wpis z mikrobloga

#kiszak friendly reminder, że jak wdajecie się w dyskusję z elementem, który tu przybywa z ludologicznej sekty to tak jak udowadniać swoją wartość ludziom, na których nawet splunąć nie warto.
Nie karmcie trolla. Nie traćcie czasu.
totemlesnychludzi - #kiszak friendly reminder, że jak wdajecie się w dyskusję z eleme...

źródło: gepard

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@swa37: dokładnie tak. I powiedz teraz, kto tu jest zdominowany i strollowany w ostatecznym rozrachunku i kto dalej traci czas na wybielanie w internecie zwykłego patusa, który wie, że mógłby ci napluć na łeb, a ty powiesz, że deszcz pada?
  • Odpowiedz
@totem_lesnych_ludzi: Ja nadal nie czarnolistuje. Śmiesznie się patrzy na to jak z uporem uposledzonego maniaka próbują odwalić prowokacje i coraz częściej gadają do ściany. Nie sa to raczej fani kiszki a jakis ( prawdopodobnie ) jeden anon ktory odreagowywuje niepowodzenia w zyciu trollingiem niskich lotów ( jeszcze nie słyszałem by troll nie był toksykiem w zyciu)
  • Odpowiedz
ktory odreagowywuje niepowodzenia w zyciu trollingiem ( jeszcze nie słyszałem by troll nie był toksykiem w zyciu)

@CzarnyTroll: o to to to. Zawsze jak ktoś mi gdziekolwiek próbował zrobić na złość to prędzej czy później się dowiadywałem, że coś go na maksa frustrowało w prywatnym życiu.
  • Odpowiedz