Wpis z mikrobloga

Troche mi przykro, ze zaden psychiatra mi nie wytlumaczyl dokladnie, na czym polega narcystyczne zaburzenie osobowosci. Przez kilka lat myslalem, ze mam bipolara, bo moja samoocena jest na tyle niestabilna, ze potrafi sie zmienic kilka razy w ciagu dnia. Jedna lekarka w zeszlym roku patrzyla na mnie jak na debila, kiedy staralem sie opisac jak najbardziej rzetelnie moje objawy... Nawet afera teczkowa wywoluje we mnie skrajnie rozne emocje. Przez pol dnia mnie to wszystko w ogole nie rusza, a pozniej jest mi smutno, ze wiekszosc osob z dnia na dzien przestalo mnie lubic, mimo ze dalej jestem tym samym czlowiekiem.

#przegryw
akaisterne - Troche mi przykro, ze zaden psychiatra mi nie wytlumaczyl dokladnie, na ...

źródło: [Kirika] Shinseiki Evangelion (1995) - S01E02 [BD 1080p AV1] [EF852B32].mkv_snapshot_21.24.717

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Frytek01: W diagnozie mam wpisane mieszane zaburzenia osobowosci, wiec moge miec nalecialosci z bordera, ale w wypisie z oddzialu dziennego wspominaja tylko o narcystycznej strukturze osobowosci i slabym ego. Teraz robie research w kontekscie zmiennych nastroj na r/NPD.
  • Odpowiedz