Wpis z mikrobloga

#yanek

Jaka to jest ciamajda i 2 lewe ręce, to ja nie mogę.

Dał tytuł, że wymienia jako mechanik klocki w Mercedesie. I uwaga, on pierwszy raz widzi rozwiązania jakie tam zastosowano 🤣🤣🤣🤣.
Przecież ten rudy przychlast kiedyś coś wspominał, że pracował jakiś czas w warsztacie jako mechanik 🤣🤣🤣🤣🤣.
Ten Łukasz z kordenąs to musiał chcieć mu jebnąć, bo jakby on tam nie stał, to Yanek by mu pół auta r------ł a klocków by nie umiał wynienić. Musiał nad nim stać i mu tlumaczyć co i jak ,🤣. A i tak blaszki nie wsadził the Bill 🤣🤣🤣🤣

Widzieliście też jaki to jest mięczak jak on te śruby dokręcal tym kluczem? 🤣🤣🤣. I jeszcze mówi, że on ma siłę armwrestlera🤣🤣🤣🤣💪.

Dziś Odyn mówił o autentyczności przez którą osiągnął sukces. Taże Yanku (wiem że to przeczytasz), już wiesz dlaczego ty go nigdy nie osiągnąłeś i nie osiągniesz na YT.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@szalony-adrian: bo Yanek jest totalnie zagubiony. On w ogóle nie ogarnia jutuba.

I odniosę się do tej autentyczności o której mówił Odyn. Yanek właśnie na tym stracił najwięcej, bo kreuje się na wszystko wiedzącego i umiejącego. A ogólnie w życiu takich ludzi się raczej nie szanuje bo z niczego powiedzenie "jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego" się nie wzięło. Tym bardziej, że oglądasz te jego filmy i widzisz
  • Odpowiedz
@JAJAnek: Dokładnie masz rację we wszystkim. Właśnie najbardziej odraża ta jego pycha że on taki jest wszechwiedzący a nie umie gunwa wylać to dobrego zrzutu tylko wali do zrzutu szarej wody. lansuje się ze pisze z jakimiś pannami a on jest tak odrażającym kłamcą że szok. Ale na szczęście widać to po subach że ludzie myślą i widzą. Może nie wszyscy bo jak mówisz Bożenki tego nie widzą ale prości
  • Odpowiedz