Wpis z mikrobloga

@thetrumpist-: Miałeś walczyć o kobietę. Dlaczego ćpasz i prowadzisz ją i siebie w mrok? Nienawiść jest silniejsza niż miłość, ale miłość jest delikatniejsza. Przejdź od słów do czynów. Dokonaj niemożliwego dla tej, która jest w stanie w nie uwierzyć.
  • Odpowiedz
@thetrumpist-: Ja się poddaje, dlatego życzę chociaż Tobie zwycięstwa. Troche to z mojej strony niestosowne, bo jestem bardziej godny politowania od Ciebie i wielu z was, więc nie powinien był Ciebie umoralniać i pouczać. Nie czuj się urażony. Przepraszam najmocniej. Jestem tylko zwykłym, ludzkim ścierwem, które nic nie wie o miłości i kochaniu, ani o walce o drugiego człowieka ani tym bardziej o siebie samego.
  • Odpowiedz
@NieleczonaDepresja: hej. ja wrΓ³ciΕ‚em z izby wytrzeΕΊwieΕ„ wΕ‚aΕ›nie xDDD dosΕ‚ownie policja do mnie do mieszkania wtargnΔ™Ε‚a i mi mΓ³wiΔ… ΕΌe jedziemy do psychiatryka a potem na izbΔ™ z powodu moich wpisΓ³w xDDD. jutro jak nastanie ranek to jedziemy a caΕ‚ego w---a i zioΕ‚o i moΕΌe benzo (ale mi siΔ™ skoΕ„czyΕ‚o chyba). ja po takich akcjach jak dzisiaj to mam coraz bardziej w------e. jak moja kobieta wyjdzie z oΕ›rodka, to wiem
  • Odpowiedz
@thetrumpist- Co niby takiego napisaΕ‚eΕ› ΕΌe ktoΕ› to uznaΕ‚ za chΔ™Δ‡ wychustania siΔ™? Ten "cole turkey" to znaczy wΕ‚aΕ›nie to, pytam bo nie znam siΔ™ na Waszych problemach.
  • Odpowiedz
@HaSSaN: Samo przyznanie się do prób samobójczych w przeszłości i obecnie trwającego kryzysu psychicznego może już być podstawą do podjęcia interwencji, a tu mamy jeszcze kwestie uzależnienia i łączenia substancji, których się łączyć nie powinno z racji zagrożenia dla zdrowia i życia.
  • Odpowiedz