Aktywne Wpisy
mlody91pl +7
#zdrada #przemyslenia #depresja
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale
Cześć. Słuchajcie, jestem w kryzysie. Post może być chaotyczny, ale potrzebuje się wyżalić, a nie mam do kogo.
Od dłuższego czasu między mną a żona nie układało się najlepiej. Częste kłótnie, lekceważenie, obojętność, depresja zimowa.
Zauważyłem, że małżonce od jakiegoś czasu sprawia bardzo przyjemność pisania na Messenger z kolegą z pracy który jest jej kierownikiem. Nie zwracałem na początku na to uwagi, ale

izimizixdd +6
Otwieram swój wątek porad życiowych, będę konkurencją dla @MackaCthulhu.
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Daję darmowe porady życiowe.
Napisz pytanie, a ja odpowiem radą ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#pracbaza
źródło: temp_file8045687495664443029
PobierzNa 100% nie jestem pewny, bo tylko raz widziałem taką maszyne.
@goblin21 co to za maszyna? Mam rację wyżej?
@Afrobiker Maszyna sprzątana co 8 godzin ale wiadomo jak jest. Trociny są wciągane przez wyciąg.
@G06DbT Trociny na dole są bo zawsze tam będą się zbierały. Wyciągi nie wciągną wszystkiego.
Co do przyczyny pożaru, będzie zapewne znana
Jak się zatrudniałem to wszystkie maszyny miały wyciągi więc pewnie od zamontowania maszyny była ona podłączona do wyciągu.
To nie pierwsza lepsza fabryczka tylko duże bydle zatrudniające prawie 1500 osób