Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2219
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +435
źródło: 1000005415
Pobierz

Myślałem nad:
- Essa (niestety najdroższy i dość spory i ciężki)
- Kids Cute 2 (nie wiadomo, czy ma SMS czy nie)
- Sun 4g (chyba najstarszy).
W internecie jest opisane 4899563953 funkcji, ale nie ma najbardziej podstawowego info:
- czy da się z niego dzwonić i odbierać połączenia JAK Z NORMALNEGO telefonu (czyli bez przymusu użycia apki, która ponoć jest mega słaba)?
- czy da się z niego wysyłać i odbierać SMS JAK Z NORMALNEGO telefonu (znowu - bez apki)?
- czy wytrzyma na baterii tak ze 2, 3 dni (bez gierek, śledzenia, klikania co chwilę)?
- czy serio jest tak awaryjny, nietrwały i psujący się jak piszą o nim w niektórych recenzjach?
Czy ma ktoś doświadczenie z tymi (bądź innymi) produktami garett, albo nawet z innymi modelami zegarków? Polecicie inne zegarki z możliwością dzwonienia, tak żeby dzieciak dał znać, czy wraca ze szkoły?
Koszt to od 250zł do 400zł, w tej cenie mogę kupić telefon (tanie motorole czy xiaomi), który jest 100 razy lepszy niż dziecięcy zegarek, i ma możliwość ograniczenia (z apką google), ale zegarek jest lżejszy, i zapięty na ręce, więc dzieciak nie musi go pilnować i (raczej) nie zgubi.
#zegarki #smartwatch #dzieci #telefony #technologia
Ogólnie pomysł prostego, taniego telefonu super mi się podoba, tylko w lecie dzieciak ani nie będzie miał gdzie go nosić, ani schować (poza czasem w szkole, bo wtedy w plecak).
https://a.aliexpress.com/_EwWuFDq