Przyjaciółka ma 7 letniego syna - wymieniałem jej ostatnio gniazdko i młody przyleciał mi świecić latarką. Nawet nie wiecie z jaką satysfakcją zapytałem go czy świeci mi czy sobie
Nie ma czegoś takiego jak przyjaźń między kobieta a facetem. 2025 a ludzie dalej wierzą w świętego Mikołaja xd
Samotna laska z gowniakiem ma PRZYJACIELA faceta rozumiecie?
Owszem, można mieć koleżanki, a nawet przyjaciółki. Dla przegrywa to jest nie do objęcia rozumem, żeby mieć zdrowy związek z kobietą, a do tego prawidłowe relacje koleżeńskie z osobami
@Coopshtyl: wrzuci sobie koleś śmiesznego posta - dwa zdania i od razu zlatują sie ludki o wyglądzie Quasimodo z najbardziej toksycznego tagu na wykopie tylko po to żeby nasrać. Marudzicie na Oskarków i Juleczki codziennie wiec powiem Ci, że portal jest ich pełen. I mamy inne życie niż Wy. Nie zrozumiecie go - my potrafimy się miedzy sobą przyjaźnić i nigdy nie będziesz w stanie w to uwierzyć. Wiec polecam
#dzieci #starypijany
@_AM0K_: Czyli zaakceptowowałeś życie samotknia to i narzekania sie skończyły
@Kotlet_z_Chabowy: a już sprawdzany był ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wpisztutajnick: po przejściu na jego profil to po prostu przegryw konfederata - wszystko jasne.
Samotna laska z gowniakiem ma PRZYJACIELA faceta rozumiecie?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Boże, wy jesteście gorsi niz psiarze i antypsiarze w jednym, bo nikomu niepotrzebni i na domiar źli o to na cały świat.
Szoruj piwnice goblinie :D
Komentarz usunięty przez moderatora
Owszem, można mieć koleżanki, a nawet przyjaciółki. Dla przegrywa to jest nie do objęcia rozumem, żeby mieć zdrowy związek z kobietą, a do tego prawidłowe relacje koleżeńskie z osobami