Aktywne Wpisy

michalxd21 +127
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

u mnie działa tylko w apce mobilnej, na stacjonarnym xstation nie działa, ale to bez większego znaczenia - najważniejsze, że w końcu ta opcja jest dostępna, bo to była jedna z większych bolączek xtb do normalnego użytku giełdowego
#xtb #meczennicyxtb #gielda
źródło: image_picker_632D9272-84FA-4398-869D-C02F7C38DC73-24567-000003B6EC3A2A13
Pobierzhttps://wykop.pl/wpis/83696095/gielda-amazon-w-xtb
@nie_umiem_inwestowac: no tak nie, że jak lubisz pospać, dzień wcześniej ustawiłeś coś na GPW a po sesji wleciało ESPI i jednak chcesz wycofać - to nie pośpisz