Aktywne Wpisy

MonazoPL +143
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +286
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

No ale tak się zastanawiam. Używam OP 8 Pro od prawie 5 lat, jestem bardzo zadowolony z tego telefonu, natomiast bateria ma około 70% oryginanej pojemności, więc przy intensywniejszym użytkowaniu muszę ładować 2 razy dziennie i niestety ostatnio rozwaliłem lekko ekran więc chciałbym go już wymienić a ten zostawić jako zapasowy.
Generalnie wygląda ciekawie ten OP 15 natomiast jakoś trochę martwi downgrade aparatów względem OP 13 i tak się zastanawiam czy faktycznie będzie jakaś znacząca (dostrzegalna przez zwykłego zjadacza chleba) różnica na niekorzyść OP 15 względem OP 13 (bo domyślam się, że dla mnie po przesiadce z OP 8 Pro i tak będzie bardzo dobrze).
Właściwie jako jedyną alternatywę rozważam Pixela 10 Pro i nic innego. Za Iphone oraz Samsung nie przepadam, Oppo też odpada - jeżeli mam brać chińczyka to tylko OnePlus. Natomiast Pixel to bieda bateria i wolne ładowanie, za to podobno aparat oraz jego oprogramowanie działa bardzo dobrze. No i generalnie przeciętny stosunek value for money.
Co sądzicie? Dokopał się ktoś z was może do jakichś sensownych recenzji? Bo chyba na rynek chiński już wypuścili.
#oneplus #telefony #smartfon
I tak planowałem kupić więc lepiej już wziąć na premierę bo przynajmniej ten gratis jest.
Też mnie trochę zaniepokoiły te wiadomości o downgrade względem 13, ale design mi się bardziej podoba i duża bateria. No a aparat i tak dużo lepszy zapewne niż w 8T :)
Dziwne, że bierzesz chińczyka pod uwagę.,przecież kiedyś to były same zabawki. Poszukaj Nokii, Ericssona, albo Siemensa, może dostaniesz na OLX.