Aktywne Wpisy
beldziorrr +33
Zauważyłem pod wątkami odnośnie #psiarze kilka razy posty próbujące zrównać psiarzy z kociarzami i przeczytałem kilka mitów i kłamstw.
To teraz kilka słów w ramach waszej edukacji:
1) koty nie śmierdzą. Nasz ragdoll nawet dostał od znajomych przydomek "perwolek", bo pachnie dosłownie jakby był wyjęty z prania. Jak świeży ręcznik. Kot potrafi się myć kilka godzin dziennie. Nie dotyka niczego co śmierdzi, nie zje twojej gównianej lasangi z biedronki, bo ma dużo
To teraz kilka słów w ramach waszej edukacji:
1) koty nie śmierdzą. Nasz ragdoll nawet dostał od znajomych przydomek "perwolek", bo pachnie dosłownie jakby był wyjęty z prania. Jak świeży ręcznik. Kot potrafi się myć kilka godzin dziennie. Nie dotyka niczego co śmierdzi, nie zje twojej gównianej lasangi z biedronki, bo ma dużo
źródło: 1000003579
Pobierz
totem_lesnych_ludzi +135
#ksiazki #czytajzwykopem
w tym wątku wstawiacie okładki (albo tytuły jak sie wam nie chce xd) książek, co do których większość ludzi zachowuje się jakby dobrze znała treść albo autora, ale w rzeczywistości nawet ich nie czytali. Ja zaczynam:
w tym wątku wstawiacie okładki (albo tytuły jak sie wam nie chce xd) książek, co do których większość ludzi zachowuje się jakby dobrze znała treść albo autora, ale w rzeczywistości nawet ich nie czytali. Ja zaczynam:
źródło: sdfgsdfgdfgdfgdfgdfg
Pobierz

źródło: temp_file8139530421114124081
Pobierzźródło: 6723a4a25f32271b300c3c4b6cc26f7f5654e992928514f0fc941d6768c5a6f4
Pobierzźródło: 93a3ffbd9f5f6b60b9b6a7c56346a85d31d1256eb0305fc9e2f63b667ebd661e
Pobierz-Z czystek NKWD na Polakach pozostających w ZSSR w latach 1937-1938. Rosjanie zabili około 300tys polaków.
-Gdzie są cmentarze polaków wywiezionych w głąb ZSSR i tam zmarłych z głodu, chłodu i głodu pracując przymusowo jako niewolnicy.
-Gdzie są groby Polaków którzy umarli podczas wysyłki z Polski do Pracy w ZSSR w latach 1939-1941.
-Gdzie są groby Polaków których od 1944 do 1947 wywożono
Ilu Polaków zamordowali Ukrańcy 120 000?
Tak powinny powstać groby Polaków na Ukrainie ale mierzmy skalę i dobierajmy ją odpowiednio.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
A Rosja się przyznała za rządów Jelcyna i w czasach kiedy putin był premierem, a potem objął urząd
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) i to w bestialski sposób m.in łamiąc im kości
W środowisku Braunowców jak najbardziej istnieje. A jego ugrupowanie najprawdopodonie za dwa lata wejdzie w skład rządu.
źródło: obraz
PobierzROSJANIE KILKUKROTNIE WIĘCEJ ZABILI POLSKICH DZIECI NIŻ UKRAIŃCY.
Nie znasz najbliższej historii własnego kraju. Że też tacy jak ty mają prawo głosu bo od razu widać że bez znajomości historii łatwo jest manipulować takimi ludźmi jakich reprezentujesz.
Twoje braki w wiedzy oraz niechęć do faktów pokazujesz idealnie wrzucając mnie na czarną listę. Kończą ci się argumenty to od razu uciekasz od rozmowy.