Wpis z mikrobloga

Prawie przejechałem gówniarę/młodą kobietę ubraną całą na czarno, bo przebiegała przez pasy. Te nowe prawo jest idiotyczne, gdzie pieszy jest zawsze niewinny.
Jaką kamerkę polecacie do samochodu?

#samochody
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@TobiaszSuchy: Ty jeździsz autem? Biegła wzdłuż drogi i nagle sobie na pasy wbiegła. Ograniczenie do 30. Zero przemyślenia, machnięcie ręką "przepraszam", na to chcę się zabezpieczyć, bo jak uderzę w głupią cipę, to mogę pójść siedzieć.
  • Odpowiedz
Biegła wzdłuż drogi i nagle sobie na pasy wbiegła. Zero przemyślenia

@N4lesnik: ja swój wpis napisałem sarkastycznym tonem w nawiązaniu do pewnego Tomasza co zabił panią na pasach, jednak chyba nie zrozumiales mojego zamysłu
no to słuchaj, panie kierowco, to czy ja jezdze samochodem to moja sprawa, TY jako kierujący powinieneś miec zapaloną czerwoną lampkę jak ktoś biegnie po ulicy, bo moze zrobic cos bardzo glupiego, na tobie spoczywa obowiązek
  • Odpowiedz
  • 1
@TobiaszSuchy: nazwana "glupia c--a", co chciala utrzymać tętno i tempo powinna zwolnić lub się rozejrzeć, a tego nie wykazała. Następny kierowca przetrąci jej kulasy, a potem będzie płacz, bo nikt księżniczki nie zauważył.
  • Odpowiedz
Te nowe prawo jest idiotyczne, gdzie pieszy jest zawsze niewinny.

@N4lesnik: Nie, to ''nowe prawo'' nie jest idiotyczne. Naucz się jeździć. Uwielbiam to narzekanie kierowców gdzie na przykład ludzie są ciśnięci za ubieranie się na czarno, nie no wszyscy powinni sobie wymienić ubrania na kolorowe specjalnie po to żeby jeden z drugim widział. Szkoda tylko, że nawet jak ludzie stoją w odblaskowych kurtkach przy przejściu całkowicie oświetlonym to kierowcy i
  • Odpowiedz
polecam czytanie ze zrozumiem, ułatwi Tobie życie.

@N4lesnik: To, że moje zdanie jest nie takie jak chciałbyś to przeczytać to nie oznacza, że ktoś nie umie czytać ze zrozumieniem. Jeszcze raz naucz się jeździć a nie to oddaj prawo jazdy. Co to jest w ogóle za głupie gadanie, że to jest wina gówniary bo miała czarną kurtkę.
  • Odpowiedz