Wpis z mikrobloga

Ale zajebisty nodding dzisiaj se uprawiałem jeżdżąc na rowerze z 1,5 h nontoper, słuchając Carbon Based Lifeforms. Tak strasznie milutko i błogo było + endorfiny z wysiłku na rowerze. A mix to: 450 mg pregabaliny, 75 mg baklofenu, 3 mg klonazepamu i 480 mg kodeiny zapitych 1 l nektarem grejfjutowym xD A wytłumaczy mi ktoś dlaczego tramadol na mnie działa dużo mniej przyjemnie niż koda? Przecież chyba powinno być na odwrót, bo to mocniejsze opio. Za to przeciwbólowo działał zajebiście po wyrwaniu 2 zębów + dodatkowo miałem ekstremalny ból szyi. Po wzięciu poltram combo 5 tabsów 37,5 mg ból zniknął raz dwa. A tak btw, to wysępiłem poltram na recke farmaceutyczną xDD zwiedziłem 10 aptek i nikt nie chciał wystawić, bo powiedzieli, że to bardzo silny lek i muszę mieć receptę od lekarza, ale w ten dzień nawet rodzinny mi nie chciał wypisać, bo powiedział, że to za silne i żebym se paracetamol kupił xD Zrezygnowany pojechałem do domu, ale postanowiłem odwiedzić po drodze jedenastą z kolei aptekę i jakaś młoda, fajna farmaceutka mi przepisała za free, a sam lek kosztował 10 zł ( ͡º ͜ʖ͡º)

#narkotykizawszespoko #benzodiazepiny #opioidy #pregabalina #baklofen
HorrorystycznyDemonPagona - Ale zajebisty nodding dzisiaj se uprawiałem jeżdżąc na ro...
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach