Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wypiek
  • 0
@Okaz_prawilnosci Super, dzięki. A mam jeszcze jedno pytanie. W aptece DOZ 15g pokazuje że 15g kosztuje 944 zł, a na stronie „gdzie po lek” wpisując nazwę odmiany i lokalizacje pokazuje mi „OD 145.99 zł”, ale czego? 150 zł za 1 gram? Tak samo ta druga, S LAB 22% pokazuje od 447 zł, ale nie ma wagi. Jak to odczytać?
  • Odpowiedz
@Traxa często są duże różnice w cenach między aptekami i też jak kończy się termin ważności leku to obniżają ceny.
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@Wsss rozumiem, ale szkoda że nie ma podanej ceny od razu za 1g bo za cholerę nie mogę dojść co za ile na tym gdzie po lek
  • Odpowiedz
Dołącz na grupki facebookwe w tej tematyce jak chcesz taniej, czasami kupowałem sam po 21zł/g prosto z apteki czekając w kolejce 30 minut z osobami kupującymi po to samo. Promki takie są, jak termin ważności jest krótki - ale kto zwraca na to uwagę. Co do ilości czy można kupić mniejsze - nie wiem, czasami z jednej recepty dawali mi 3 różne odmiany, i to jak w ilościach niecałkowitych (nie równy gram,
  • Odpowiedz
@Traxa: Nie wiem czy jest co tracić czas, najlepiej chyba facebookowe grupki gdzie dają info o promkach, albo jak masz dużo czasu to na gdzie po lek szukaj w okolicy gzie mają ten lek recepturowy i pytaj czy jakieś z kończonym się terminem przydatności mają i w jakiej cenie.
  • Odpowiedz
@Traxa: S-lab to g---o w porównaniu do innych popularnych marek, ale to się już sam przekonasz.
Jak chcesz znać cenę, to możesz zadzwonić do apteki i zapytać - ba, nawet możesz zarezerwować sobie (ja tak ostatnio zrobiłem). A czy ci w aptece podzielą - to zależy od apteki. S-laba mi dzielili 3x5g na przykład (ale wykupywałem całą receptę na raz), Aurorę już musiałem kupić w całości.
Ceny różnią się względem
  • Odpowiedz
@Traxa: Normalna cena za s-lab bez promocji to ok 34zł/g więc ta cena 944 to jakiś żart. Nie wiem jak w innych miastach ale w poznaniu w aptekach gemini dzielą i możesz sobie wybrać różne odmiany o tym samym % THC. Masz 2 opakowania na jednej recepcie czy na osobnych?
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@toxiclone Mam dwie. Dziś wziąłem 10g Cannabis Flos S-Lab (THC 22%
+/-10%, C-D<= 1%)

I będę musiał wykupić pozostałe 5g

@michael-jordant to ja mogę wybierać? Pani w aptece powiedziała że można kupić tylko to co jest w nazwie
  • Odpowiedz
via Wypiek
  • 0
@toxiclone tak, wiem już. Pani mi dała w aptece chyba losową lub jedyną jaką ma, jest to Rockatar. Dzisiaj zmierzam do innej apteki po Four 20, i pani mi ładnie wytłumaczyła że tutaj ma dwa odmiany i mogę wybrać:) Lepiej Gorille czy Mac Twoim zdaniem? Liczy się dla mnie jak największy relaks więc chyba gorilla
  • Odpowiedz
@Traxa: Gorilli glue nie miałem ale dzisiaj będę w poznaniu to wezmę 5g na testa, mac 1 mocna odmiana a w działaniu to taka 50/50 sativa/indica, jak najbardziej spoko.
  • Odpowiedz