Wpis z mikrobloga

Nie czaje tego pojazdu po laweciarzu, przeciez jakbym ja mial byc w jego sytuacji, gdzie sparowano mnie z takim goblinem, to mnie by nawet jej oddychanie denerwowalo, a co dopiero sluchanie ciaglych zaczepek. Zwlaszcza majac z tylu glowy ze trzyma go kontrakt i nie moze tej relacji zerwac od razu w stu procentach. Chyba bym wolal pojechać na recznym po wczesniejszym zanurzeniu reki w kwasie siarkowym niz skorzystac z okazji z kają

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Szalom no nie. W Azji wysoki może być Azjata mający 178 cm, ale Polak z polskimi genami, po prostu żyjący w Azji, nadal jest poniżej średniej polskiej. I jak to możliwe, że jeden chłop 170 cm jest kurduplem, a inni Polacy 170 cm niż nie? Wszyscy są. Tak samo jak każda kobieta o wyglądzie Kai pewnie jest dla ciebie brzydka. Dla mnie brzydka=niski, takie są realia randkowania. .
  • Odpowiedz
@Jednaodpowiedz2: Tak, tylko że wygląd Kai to nie jest empiryczna czy tam mierzalna cecha. I nadal uważam kogoś za dupka jak ktoś mówi o jej urodzie. Widać nie rozumiesz o co chodzi
  • Odpowiedz
@Szalom no to przeczytaj mój pierwszy wpis w tym wątku i sprawdź, czy ja popieram wytykanie Kai wyglądu. Nigdzie na wykopie nie znajdziesz mojego wpisu wyśmiewającego lub hejtujacego Kaję. Ale znam realia i wiem, jakie ma szanse na rynku randkowym.
  • Odpowiedz