Wpis z mikrobloga

Nie czaje tego pojazdu po laweciarzu, przeciez jakbym ja mial byc w jego sytuacji, gdzie sparowano mnie z takim goblinem, to mnie by nawet jej oddychanie denerwowalo, a co dopiero sluchanie ciaglych zaczepek. Zwlaszcza majac z tylu glowy ze trzyma go kontrakt i nie moze tej relacji zerwac od razu w stu procentach. Chyba bym wolal pojechać na recznym po wczesniejszym zanurzeniu reki w kwasie siarkowym niz skorzystac z okazji z kają

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZlowieszczyPomrukOdbytu: gwoździem do trumny jest jej zachowanie, fizycznie po ciemku może by uszła, jak kto zdesperowany. Po to arabowie wymyślili burki. Z kolei Laweciarz z perspektywy kobiecej również jest dnem totalnym, nudny brzydki burak który cośtam bączy pod nosem
  • Odpowiedz
@ZlowieszczyPomrukOdbytu: ciekawa jestem, czy mirki jadące po Kai, że brzydka jak noc, jęczą jednocześnie, że wg kobiet facet musi mieć 180+. Przecież ani takiej urody, ani niskiego wzrostu, nikt sobie nie wybiera. My mamy randkować i robić sobie dzieci z kurduplami, to wy róbcie z takimi dziewczynami jak Kaja.
  • Odpowiedz
@ZlowieszczyPomrukOdbytu gość jest memłą. Płatek śmierci któremu uwagi nie można zwrócić bo będzie jojczył pod nosem. Żeby jeszcze powiedział to jej że mu coś nie pasuje to mamrocze za plecami. Ona ma nerwy ze stali że go na tym kursie nie spacyfikowała. Ma przepis, czytać, robić a on kwęka że nie wie co ma robić to powinien z pocałowaniem ręki przyjąć to że ona ma cierpliwość żeby wytłumaczyć mu coś co
  • Odpowiedz
@Jednaodpowiedz2: Mniej niż 180 cm kurdupel xd

Przynajmniej jak ktoś mówi że kaja jest brzydka nie dehumanizuje każdej kobiety z określaną cechą jak ty większość mężczyzn za wzrost
  • Odpowiedz
@Szalom zesrales się. Xd Gdzie ty wyczytałes geniuszu, że to akurat ja tak mówię i kogokolwiek dehumanizuję? No ale tak zupełnie technicznie, skoro aktualnie średni wzrost polskiego mężczyzny to 180 cm, to wszyscy poniżej są niscy, ci 180 średni, a powyżej wysocy ¯_(ツ)_/¯ Co ci ktoś na to poradzi? To są fakty.
  • Odpowiedz
@Jednaodpowiedz2: Kurde faktycznie 180 cm to średnia. Ale to z--------a. No w każdym razie to tylko świadczy o tym że Polacy to jedni z najwyższych ludzi na świecie i w Europie więc nadal przystaje przy tym że nazywanie kogoś kurduplem czy niskim z przedziału 170-180 to jest na wyrost. I to nie to samo że mówienie że ktoś jest brzydki bo możesz powiedzieć też że jest facet brzydki a to
  • Odpowiedz
@Szalom miło że się doinformowales odnoście średniej krajowej. Podałeś jednak zła analogię. Waga nie równa się tusza. Babki uprawiające sport wyczynowo są cięższe niż modelki, a oczywiste jest, że nie są grube. W przypadku wzrostu kurdupel to mało sympatyczny synonim kogoś niskiego i nic ponad to. Technicznie są niscy, skoro są poniżej średniej. Przesada jest natomiast mówienie, że każdy poniżej 180 to karzeł, bo karły to osoby z niskorosłością. Orientacyjne kryteria
  • Odpowiedz
@Jednaodpowiedz2: Wiadomo że mięśnie ważą więcej niż tłuszcz, ale równie dobrze o wzroście też tak można powiedzieć zależnie czy żyjesz w Polsce czy w Holandii czy w Azji

Jedyne co chciałem powiedzieć że mówienie że ktoś jest brzydki jest tylko niemiłe wobec tej jednej osoby. Jak mówisz że każdy poniżej 180 cm jest kurduplem jest niemiłe dla całej tej grupy ludzi i to jest różnica. I tak samo jest głupie
  • Odpowiedz