Wpis z mikrobloga

@umorusany_w_kale: Skandowanie "Niebieskie pionki jesteście Amicą Wronki" w tym przypadku byłoby komplementem, bo myślę, że Amica by sobie z Gryfem poradziła.
Szkoda kurczę, że sędzia uratował Lechowi mecz, takie historie gdzie słabszy daje radę silniejszemu są zawsze piękne.
  • Odpowiedz
  • 6
@umorusany_w_kale: a to nie jest tak, ze on jest wlascicielem tej firmy i tak naprawdę to wcale tam nie musiał isć? Mowił, że przed meczem z Polonią tez poszedł i się udało wygrać wiec teraz tez tak zrobił. Wszystkie wpisy przedstawiają to jakby on się z kołchozu urwał i w przerwie wyskoczył pobronić.
  • Odpowiedz
@umorusany_w_kale: We Flocie Świnoujście grał taki gość który się nazywa Marek Niewiada. Gość grał na poziomie pierwszej ligi i chodził do pracy normalnie - w wojsku. Potem z tego co kojarzę, Arka Gdynia chciała go wykupić jak się szykowali do awansu albo już byli w ekstraklasie i nie przeszedł dlatego, że tam nie było odpowiedniej jednostki czy coś takiego. Obydwaj Ci panowie się znają, bo grali we Flocie jakiś czas
  • Odpowiedz
@pwone przecież napisałem, że wiem o co chodzi, że obrońca nawet nie może absorbować uwagi obrońcy/bramkarza pomimo nie dotknięcia piłki, tylko po takim samoboju bardzo dyskusyjne :)
  • Odpowiedz