Wpis z mikrobloga

• 1
@damer135 nie myślę o takich rzeczach ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak zarobi na siebie, dojdzie do punktu gdzie wzrosty będą coraz cięższe, a znajdzie się dobra okazja gdzie indziej, to wtedy pomyślę

A tak to niech sobie siedzi i puchnie (daj Boże)
  • Odpowiedz
@breakdown1

@damer135 nie myślę o takich rzeczach ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak zarobi na siebie, dojdzie do punktu gdzie wzrosty będą coraz cięższe, a znajdzie się dobra okazja gdzie indziej, to wtedy pomyślę

A tak to niech sobie siedzi i puchnie (daj Boże)
  • Odpowiedz
@breakdown1: Ja odpuscilem po zaawansowanej anazlizie chlopskiego rozumu. Plusy tej firmy ze ma kupe kasy i moze kupi znowu cos fajnego (jak z instagramem) ale patrzac na ich dokonania to za co sie nie wezma ostatnio to porazka. Jak maja tam samych takich geniuszy jak ci od MetaUniverse to ja bym uciekal z tego statku.
  • Odpowiedz
@breakdown1: to ta firma co zmieniła nazwę na meta żeby robić metaverse, zainwestowała w to miliardy, po czym została brutalnie zmiażdżona przez Robloxa co nawet nie próbował xD teraz bawią się w tiktoka AI, którego nikt nie używa xD w międzyczasie ich największy produkt Facebook to umieralnia dla emerytów podsypywana spamem.

Nie ma co. Bardzo mocne fundamentale na wzrost xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Majkel2008 faktycznie, brzmi wyjątkowo pesymistycznie

Aż dziw że Meta była jeszcze przed chwilą 9 największym na świecie aktywem w rękach inwestorów, a jej szef jest 3 najbogatszym człowiekiem
  • Odpowiedz