Aktywne Wpisy

kicioch +522
#20latwykopu Nadal nie wiem dlaczego ludzie używają tagu #kiciochpyta do zadawania pytań, ale oby tak dalej xD
pozdrawiam te ponad 700 ludzi którzy ten tag obserwują (ʘ‿ʘ)
pozdrawiam te ponad 700 ludzi którzy ten tag obserwują (ʘ‿ʘ)

yourgrandma +370
#20latwykopu Chciałem skomentować wpis @idzpanwuj z #thebestofmirko, ale jako że ma mnie na czarnej to dam oddzielny wpis z paroma klasyczkami i perełkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_Wy2WSZPHI75xmAVtYs8TCozHKPgR0CGu
Pobierz

no tak
źródło: temp_file7795303301917645944
PobierzIdk
Jak dla mnie to logiczne.
Gdyby miała być afera to prokuratura by się tą sprawą zajmowała - a nie udawała działania na chwilę po tekście na
Brednie xd
Czyli spisek
Jak będzie całość opublikowana to co wtedy powiesz?
To PiS zrobił wał z przedsiębiorcą, a że przedsiębiorca sponsoruje KO, to ci prawdopodobnie udawali, że nic się nie działo i zamierzali przeczekać te 5 lat.
Natomiast sry, ale nie wyciąganie wniosku z celowo urwanych fragmentów KW etc. to nie jest wiara w spisek xD. Po prostu zawsze jak jest
Na czym miałby polegać ten wał?
Ci ludzie potrzebują tej działki bo od 2008 ja użytkują.
Jedni i drudzy żadnego cpk nie chcieli robić więc ¯_(ツ)_/¯
@kwiat_pustyni626: W sumie to zabiłeś mnie tym pytaniem :P. może na zasadzie jakiejś sprzedaży tej ziemii po 5 latach z ultra zyskiem?:=)
Tak czy siak dopóki nie zobaczę faktycznego dokumentu, że KOWR na pstryknięcie palcem ma to z powrotem dokładnie za cenę za jaką nabył tą ziemie (W tym bez zwrotu żadnych nakładów etc) to nie
Kupował prawa do tej działki od ponad 10 lat (wtedy).
Prawa do użytkowania. Więc pewnie w ten sposób kupił sobie prawo do użytkowania przez kolejne 5 lat.
Skoro nikt niczego nie chciał tam budować - to w jaki sposób działka miałaby nabrać tej wartości?
Chociaż sama sprzedaż tej działki w ostatnich podrygach pisuarskiego rządu jest skandalem samym w sobie.