Wpis z mikrobloga

Nowa hala do siatkówki Lechii Tomaszów nie będzie spełniała warunków m.in. Plus Ligi - wynika z dukania wiceprezydenta Migały, bo sam prezydent z wczorajszej sesji w tym czasie wyszedł. Nie ma oczywiście też mowy o meczach międzynarodowych.

Kilka metrów za niska. A za niska bo „wyższa generowała by wyższe koszty utrzymania.” Hahahaha xD. Słuchałem na kuli Echo Dot Amazona. You Tube puszczony na kulę przez Bluetooth. Pierwszy raz sie nie umęczyłem przy tych obradach, bo w jaki sposób jest tennibraz transmitowany to o pomstę do nieba woła. Teraz leciało ja sobie robiłem różne rzeczy. W bardziej interesujących momentach podchodziłem. Mozna tak i wprost z telefonu, ja puszczam głośniej przez kulę.

#tomaszowmazowiecki #lodzkie #siatkowka #plusliga
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Poludnik20: no offens ale serio wam potrzeba hala na wymogach +L czy do meczy międzynarodowych?
"Obok" jest Radom który nie dał rady utrzymać zespołu w +L a jest miastem 4x większym od Tomaszowa.
O jakich meczach międzynarodowych Wy marzycie? Olsztyn z Uranią 4k pojemości dostaje okruszki ze stołu siatkarskiego czytaj sparingi kadry...
Przepraszam ale wasz prezydent chyba ma głowę na karku.
  • Odpowiedz
  • 0
@Ice_Glaze: po „obok jest Radom”, przestałem czytać. W takim razie nieco obok jest Berlin. Z placu Kościuszki Flixbus wozi bezpośrednio do czeskiej Pragi.

Osobiście zwisa mi ta hala, gdyż ten sport jak i każde kibicowanie kojarzy mi się albo z zabijaniem czasu jak łowienie ryb czy pozerstwem jak demonstracyjne zainteresowanie futbolem i żużlem u Tomasza Lisa, pod koniec jeszcze maraton bo bieganie zaczęło być w Polsce modne. Teraz pewnie by
  • Odpowiedz
@Poludnik20: liczyłem na merytoryczną rozmowę a trafiłem na

kompletnego laika i na chłopskie oko

Na takie "miernoctwo" szkoda mojego czasu.
Pozdrawiam. Budujcie sobie co tam chcecie.
  • Odpowiedz