Aktywne Wpisy

noipmezc +10
wpisujcie wasze ulubione POLSKIE filmy lub seriale
źródło: 888297_1.7
Pobierz
Jak jeszcze będą jakieś następne pokolenia i dowiedzą się co się o----------o podczas he he Dawida 19 to stwierdzą że byliśmy na poziomie ameby.
Nie zapraszam do dyskusji
Nie zapraszam do dyskusji
źródło: temp_file1447562614454469840
Pobierz

Kilka metrów za niska. A za niska bo „wyższa generowała by wyższe koszty utrzymania.” Hahahaha xD. Słuchałem na kuli Echo Dot Amazona. You Tube puszczony na kulę przez Bluetooth. Pierwszy raz sie nie umęczyłem przy tych obradach, bo w jaki sposób jest tennibraz transmitowany to o pomstę do nieba woła. Teraz leciało ja sobie robiłem różne rzeczy. W bardziej interesujących momentach podchodziłem. Mozna tak i wprost z telefonu, ja puszczam głośniej przez kulę.
#tomaszowmazowiecki #lodzkie #siatkowka #plusliga
"Obok" jest Radom który nie dał rady utrzymać zespołu w +L a jest miastem 4x większym od Tomaszowa.
O jakich meczach międzynarodowych Wy marzycie? Olsztyn z Uranią 4k pojemości dostaje okruszki ze stołu siatkarskiego czytaj sparingi kadry...
Przepraszam ale wasz prezydent chyba ma głowę na karku.
Osobiście zwisa mi ta hala, gdyż ten sport jak i każde kibicowanie kojarzy mi się albo z zabijaniem czasu jak łowienie ryb czy pozerstwem jak demonstracyjne zainteresowanie futbolem i żużlem u Tomasza Lisa, pod koniec jeszcze maraton bo bieganie zaczęło być w Polsce modne. Teraz pewnie by
Na takie "miernoctwo" szkoda mojego czasu.
Pozdrawiam. Budujcie sobie co tam chcecie.