Aktywne Wpisy

rastafari85 +28
Jak miałem z 23 lata to odkryłem, że karnister to tak naprawdę kanister, człowiek w szoku był

Bunch +15
źródło: Screenshot_340
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: Screenshot_340
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
jak musisz coś dużego wyrzucić to szukaj kogoś z busem żeby ci zawieźć
@Soothsayer: no właśnie, Ty też zapomniałeś o oleju ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja się ocknąłem jak ostatnio pokazywali gdzieś na mieście OLEJOMAT (XD),
pozostaje porwać na kawałki i do zmieszanych
Ale przede wszystkim to u mnie odbierają gabaryty i to kilka razy w miesiącu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
- Żadnego publicznego śmietnika (kiedyś były w dwóch miejscach mieszane i sortowane bardzo blisko siebie).
- Żadnego odbioru gabarytów (kiedyś było w miejscowości miejsce, gdzie można było zrzucić nawet gruz czy starą kuchenkę).
Dobrze, że mamy lokalsa w pobliżu, co chętnie przyjmie wszystko co się pali. No
@vieniasn: mieszkałem kiedyś jakieś 300m od biura tej całej organizacji co organizuje pszoki i chciałem im dać toster, okazało się że w d*pie mają mój toster i mam jechać na drugi koniec miasta do PSZOKu z głupim tosterem. Pomeczyłem gitarez podpytalem stare baby o zasady funkcjonowania ich przedsiębiorstwa i po pół godziny okazało
a to u mnie to samo jest pieszo nawet nie wejdziesz i musisz przez wagę
ty masz być ekologiczny i wszędzie jeździć autobusem chyba że chcesz ekologicznie oddać coś do pszok to musisz autem jechać pół miasta totalnie bez sensu generując zanieczyszczenia
słyszałem też o pszokach gdzie zasady swoje a emeryt na bramie swoje i on ci powie że nie weźmie tego i co mu zrobisz
kolega specjalnie załatwiał busa żeby pozbyć się mebli i co się okazało