#przegryw znacie go tak z doskoku tu jest między tagami patusiarskimi I ja to kolego rozumie tak to jest bardzo ważne bo wtedy się emocjonalnie rozwijasz to cię tak jakoś odblokowuje a bez tego zostajesz takim dzieciakiem jak ja a przez neet mam mentalnie z 8-10 lat Nie zrozumiesz bo ty usłyszałeś że się komuś podobasz ja nie. No i to jest wypadkowa potem wielu niepowoedzen bo się nigdy nie miało tej pewności siebie .
@Miteora: lubię twoje wpisy, ale jak tworzysz jakieś zdania wielokrotnie złożone to weź się staraj jakieś przecinki dawać, bez tego czasem ciężko zrozumieć. Albo staraj się pisać krótsze zdania. I nie piszę tego złośliwie, taka luźna rada jedynie
@Miteora: ja wielokrotnie pisalem ze ten chlop to jakis mitomon. Brakuje atencji to udaje, że nie pryczył. Wcześniej pisał że pryczył i wyzywał przegrywów od inceli na tagu dla przegrywów. Oczywiscie zazwyczaj wchodził raz na tydzień wieczorem po silowni z kolegami.
@Miteora: tak samo pisał, że nie ma znajomych, a dosłownie 2 godziny wcześniej dawał post o jego przyjacielu. Jak mu to wytknąłem to powiedział, ze w sumie to słaby kontakt z nim ma.
@Miteora ja jestem jednym z pseudo przegrywów ale z szacunku dla prawdziwie poszkodowanych nigdy tego nie ukrywam. Tak, ruchałem. Tak, podobałem się komuś i wsm tak użalam się głównie nad sobą.
I ja to kolego rozumie tak to jest bardzo ważne bo wtedy się emocjonalnie rozwijasz to cię tak jakoś odblokowuje a bez tego zostajesz takim dzieciakiem jak ja a przez neet mam mentalnie z 8-10 lat
Nie zrozumiesz bo ty usłyszałeś że się komuś podobasz ja nie.
No i to jest wypadkowa potem wielu niepowoedzen bo się nigdy nie miało tej pewności siebie .
źródło: temp_file6282548581454569017
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: temp_file4650223000091056758
PobierzAle za to dobrze walę konia!