Aktywne Wpisy
MrRidiculous +203
#gielda Jestem na minusie na super bezpiecznej inwestycji w ETF S&P 500 która miała mi dawać 15% rocznie i emeryturę w wieku 40 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do kogo mam się zwrócić o zwrot środków?

czerwinski +132
Mało kto wie, ale oprócz Pudziana oraz Brata Pudziana jest jeszcze Brat Brata Pudziana.
#ciekawostki #sport #historiajednejfotografii
#ciekawostki #sport #historiajednejfotografii
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Zatem: dzień dobry! Ruszyliśmy 7 VI 2014 ze sprzedażą, więc jeszcze długa droga, zanim staniemy się rozpoznawalną marką. Ale nam to nie przeszkadza - piwowarstwo to sztuka wymagająca czasu, uczy cierpliwości.
Btw, czy konkursy typu "daj plusa, a my wylosujemy 4 osoby wygrywające darmowy kapsel" nie są zbyt atencyjne? Choć za łatwe plusy to możemy się trochę sprzedać... to jest: rozdać ;).
#p--o #piwowarstwo #perun #darmowareklamanawykopie
PS.
@marcobolo - nie myślałeś o utworzeniu oficjalnego konta? Bordo wtedy raczej nie utrzymasz, ale niebieskie w zamian wygląda nienajgorzej ;)
hehe, przy wyborze nazwy też ten element przedyskutowaliśmy... Inwestor uznał, że branże są na tyle odległe, że nie grozi nam konflikt interesów :)
Ale w browarze też się używa reduktorów (CO2, przy zapinaniu kega i nagazowywaniu). No i żeby zbudować instalację odpowiadającą normom, to trzeba dobrego spawacza
@raban321: ...ale niektórzy go lubią, cenią i nie musi być dla nich od razu bogiem
tak, zdjęcie to wyraźne niedopatrzenie, wynikające z tego że wczoraj została postawiona, a twórcy nie skorzystali z moich zdjęć, tylko wybrali coś z internetów. Poprawimy w najbliższym czasie :)
@midq:
ja (tzn. piwowar) będę na birofilii z domowym browarem. Czy będę też z Perunem - to zależy od zasobności magazynu. Jak będziemy mieli z czym przyjechać, to przyjedziemy.
dzięki :D za dwa tygodnie jest też birofilia, może wykopparty będzie po drodze.
@BrowarPERUN: Z tym sklepem mam szczególne wspomnienia. Wracałem raz zimą z imprezy około 3 i jakiś menel poprosił mnie o parę złotych na p--o. Kupiłem mu w melanżu pół litra, soczek i dwa kubeczki. Niestety po paru drinkach zemdlał i musiałem wzywać pogotowie. Mam nadzieję, że przeżył.
może jeszcze do tego wrócimy? Teraz nas nie stać, ale w przyszłości gdy będzie więcej piwa, to sobie przypomnimy o mireczkach ;)
ładniej wyglądają te tanki z Tyskiego. Browar jak browar - liczy się wnętrze, a nie to jak wygląda na zewnątrz. Prawie jak z kobietą...
z Kłodawy do Łodzi niedaleko, poza tym czasem zahaczam o Piwotekę - mógłbym tam zostawić do przekazania brzeczkę przy jakieś okazji. Generalnie - pomysł nie jest zły, przyda mi się feedback laboratoryjny
ciasno i wilgotno, ale szaro...
stary, ja też nie kumam co tu się o--------a. To jakieś szaleństwo, wracam ze spaceru a tu n------e pińcet plusów
hehe, spoko, większosć sędziów znam osobiście, więc raczej bym Cię namierzył ;) aczkolwiek plus za starania i w przyszłości (o ile nie usuną tego wpisu) to sobie wszystko przypomnimy...
@BrowarPERUN: może chodzi o te darmowe kapsle? na mirko dużo cebulaków w sumie ( ͡° ͜ʖ ͡°)