Aktywne Wpisy
123412341234 +500
Chciałem Wam pokazać na jakim poziomie są obecnie przegrywy. Jest to kolejny taki wpis. Chciałbym, żeby jak najwięcej osób zobaczyło istotę tej sekty i jej członków.
źródło: 1000013604
Pobierz
Gmeras +675
Mirki i Mirabelki bardzo was proszę trzymajcie kciuki za moją różowa by wyszła bez szwanku leży od piątku na Intensywnej terapii (╯︵╰,) #chcesiewyzalic

Zatem: dzień dobry! Ruszyliśmy 7 VI 2014 ze sprzedażą, więc jeszcze długa droga, zanim staniemy się rozpoznawalną marką. Ale nam to nie przeszkadza - piwowarstwo to sztuka wymagająca czasu, uczy cierpliwości.
Btw, czy konkursy typu "daj plusa, a my wylosujemy 4 osoby wygrywające darmowy kapsel" nie są zbyt atencyjne? Choć za łatwe plusy to możemy się trochę sprzedać... to jest: rozdać ;).
#p--o #piwowarstwo #perun #darmowareklamanawykopie
PS.
@marcobolo - nie myślałeś o utworzeniu oficjalnego konta? Bordo wtedy raczej nie utrzymasz, ale niebieskie w zamian wygląda nienajgorzej ;)
@BrowarPERUN: Wyślijcie lepiej do Katowic, po co marnować dobre p--o na krakusów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Rzeszów... Generalnie, chcielibyśmy być w każdym większym mieście, ale też - nie mamy tyle piwa, żeby być wszędzie ;) ale pewnie w najbliższych tygodniach będę jechał do Stalowej Woli, to można zahaczyć o Rzeszow.
chyba nas nie stać na taką promocję... :(
Dajcie do tego jakiś tag i tyle.
Jak będziecie wieźli p--o do Rzeszowa dla @basssiok, a będzie jeszcze czerwiec to i ja bym się skusił na jakąś butelczynę dobrego ale.
źródło: comment_lYpgvZRnbOxiVM44ZWQhZAW7pnHMDvpy.jpg
Pobierz