Tragedia co się dzieje przy projekcie CPK. Jedni sprzedali kluczową działkę, drudzy pomimo, że mogą ją odkupić to tego nie robią. Zupełnie mnie nie dziwi, że właściciele Dawtony najpierw poklepywali się po pleckach z Telusem, a potem łożyli na Campus i kampanię Trzaskowskiego - dla prywaciarzy tego pokroju nadrzędną wartością są dobre stosunki z władzą, nie ważne jaka by ona nie była, bo to jak widzimy, gwarantuje frukta. #polityka
Zupełnie mnie nie dziwi, że właściciele Dawtony najpierw poklepywali się po pleckach z Telusem, a potem łożyli na Campus i kampanię Trzaskowskiego - dla prywaciarzy tego pokroju nadrzędną wartością są dobre stosunki z władzą, nie ważne jaka by ona nie była, bo to jak widzimy, gwarantuje frukta.
@zdradek: Nawet nie dla prywaciarzy, przecież w państwowych instytucjach też tak było/jest. Dla tego w tym kraju zmiany idą znacznie wolnej jak mogłyby
Zupełnie mnie nie dziwi, że właściciele Dawtony najpierw poklepywali się po pleckach z Telusem, a potem łożyli na Campus i kampanię Trzaskowskiego - dla prywaciarzy tego pokroju nadrzędną wartością są dobre stosunki z władzą, nie ważne jaka by ona nie była, bo to jak widzimy, gwarantuje frukta.
#polityka
źródło: G4Q9rIMWgAATnH_
Pobierz@zdradek: Nawet nie dla prywaciarzy, przecież w państwowych instytucjach też tak było/jest. Dla tego w tym kraju zmiany idą znacznie wolnej jak mogłyby