#carrioner #kiszak #snakeiter #arkadikuss wykopki mogę ogłosić zwycięstwo nad wami. snakeiter będzie komunikował z carrionerem odnosnie waszego pana michała showupiarza wysockiego
@kto-wie-ten-wie32 potencjalny kontencik na kanał jak koperek ma dylemat moralny czy może napisać do Carrio i czy to się jego panu spodoba ( ͡°͜ʖ͡°) nie mówiąc o tym że łapie wszystko o Michawie jak pelikan
@Arkagdynius w sumie mógłbym coś o tym zrobić ale musiałbym się do tego przygotować bo to trzeba trochę rozjaśnić sytuację widzom co pewnie nie wiedzą co tu się o--------a Jak masz jakiś pomysł na to to możemy na priv to obgadac
@kto-wie-ten-wie32: raczej wystarczy po prostu przypomnieć widzom że kiszak i carrioner się pozwali a Snejki ma dylemat czy może się ostatecznie z przeciwnikiem pana swego porozmawiać ( ͡°͜ʖ͡°)
@kto-wie-ten-wie32: nie mówiąc że po fragmencie z tymi rzekomymi wpłatami do kamerkowych dziewczyn albo sojuszu z archonem jakimś pomimo że ten tylko dał plusika to Koper pisał w taki sposób jakby serio myślał że to prawda
nie mówiąc o tym że łapie wszystko o Michawie jak pelikan
@Arkagdynius: @kto-wie-ten-wie32 nie wiem czy brałbym na poważnie te screeny. Nie widziałem nigdy jak snackiter pisze i w sumie mam dużą pewność, że ta rozmowa się odbyła i to jest legit zapis, ale nie dawałbym atencji temu typowi. Szczególnie jak widziałem jego wcześniejsze "dowody" i patrząc na jego odchylenie.
@Maneharno: Dlatego nie rzucam się jeszcze na robienie filmu, bo owszem, śmiesznie byłoby tu d-----ć snejkowi, ale wyciąganie aferek koperkowych też mogłoby zaszkodzić sprawie, no chyba, że wyniknie coś z tego konkretnego, to możeeee.... Tak w sumie to już to szkodzi sprawie jakby dłużej pomyśleć, bo zamiast pojechać rumunowi to my drążymy jak w 2022/2023 tematy czeczotów i fakgodówpl
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
wykopki mogę ogłosić zwycięstwo nad wami. snakeiter będzie komunikował z carrionerem odnosnie waszego pana michała showupiarza wysockiego
źródło: Bez tytułu
PobierzJak masz jakiś pomysł na to to możemy na priv to obgadac
@Arkagdynius: @kto-wie-ten-wie32 nie wiem czy brałbym na poważnie te screeny. Nie widziałem nigdy jak snackiter pisze i w sumie mam dużą pewność, że ta rozmowa się odbyła i to jest legit zapis, ale nie dawałbym atencji temu typowi. Szczególnie jak widziałem jego wcześniejsze "dowody" i patrząc na jego odchylenie.
Tak w sumie to już to szkodzi sprawie jakby dłużej pomyśleć, bo zamiast pojechać rumunowi to my drążymy jak w 2022/2023 tematy czeczotów i fakgodówpl