Aktywne Wpisy
Jak wystruchnąć na dudka pośrednika #nieruchomosci w prosty sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo
Od początku grudnia mamy na oku mieszkanie, super lokalizacja, rynek wtórny, cena bardzo w porządku, tylko jedna wada - właściciele sprzedają przez pośrednika nieruchomości. Ale widać że typek chyba dopiero zaczyna robotę w branży bo jest całkowicie nieogarnięty xD
Początek grudnia 2025. Spotykamy się na oglądanie mieszkania. Właściciele, my i pośrednik który nawet nie otworzy drzwi bo

vieniasn +62
kupiłem wszystkie dostępne rodzaje argusów (oprócz bezalkoholowego bo miał kaucję) czyli mam zielony czarny i IPA należy wykonać wielki świąteczny test piw premium

wykopki mogę ogłosić zwycięstwo nad wami. snakeiter będzie komunikował z carrionerem odnosnie waszego pana michała showupiarza wysockiego
źródło: Bez tytułu
PobierzJak masz jakiś pomysł na to to możemy na priv to obgadac
@Arkagdynius: @kto-wie-ten-wie32 nie wiem czy brałbym na poważnie te screeny. Nie widziałem nigdy jak snackiter pisze i w sumie mam dużą pewność, że ta rozmowa się odbyła i to jest legit zapis, ale nie dawałbym atencji temu typowi. Szczególnie jak widziałem jego wcześniejsze "dowody" i patrząc na jego odchylenie.
Tak w sumie to już to szkodzi sprawie jakby dłużej pomyśleć, bo zamiast pojechać rumunowi to my drążymy jak w 2022/2023 tematy czeczotów i fakgodówpl