Aktywne Wpisy

Umeraczyk +5
W ogóle baba z mieczem jest lepsza niż goła baba

Czy Srej Le jest dalej tak samo zakochana w panu Prezesie Adamie jak była, gdy się poznali w czasach przed otwarciem Polonii?
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

Pożyczyłem (prawie nie używanego) Einhella czerwonego (TD-WC 225) i po 2h padła przekładnia. Pomielone w środku coś na grubo, bo zaczeła chodzić jak gruz (myślałem że jakiś kamyk wpadł za tarczę?) a po paru minutach zupełny brak napędu na tarczy, a silnik dostaje obrotów jak odrzutowiec.
Jak patrzę, to eihell i parside wyglądają bliźniaczo, więc te od razu skreślam. Coś rozsądniejszego?
Nie do pracy zawodowej 12h/dobę 6 dni w tygodniu, tylko tak "dla siebie", ale by nie było j.w. - że kupione i raz użyte, drugi raz po 2 latach - i zaraz trup (ale już po gwarancji...)
#remontujzwykopem #narzedzia #gladzie
Oczywiście - bez odkurzacza nie ma sensu ta robota.
To sobie dodaj - już do paru dodawałem, nie problem - na zewnętrznej stronie osłony przyklejny pasek turbo-ledów
(zadziwiające, że to tańsze nawet od Yato)
źródło: szlifierka-do-gipsu-macallister-600-w~3663602628354_03c_CP
PobierzEdit a dobra jest w opisie fotki sześćsetka
Podejrzewam, że po pierwszej pracy, gdy się metalowa obudowa rozgrzała by, to ten kleks by spłynął gdzieś na zębatki i został rozbryzgany, mniej lub bardziej smarując. Ale tak to wypuszczać do klienta - to obraza kultury technicznej.
( ͡° ͜ʖ ͡°)