Wpis z mikrobloga

Raz byłem świadkiem takiej akcji w Lidlu to babka była oburzona, że z psem nie może jak dzieci siedzą normalnie i powoływała się na jakąś biedna babkę mająca dziecko w tym koszyku w wieku 2-3 lat co miała totalnie wy### we wszystkich xD

#psiarze
Caracas - Raz byłem świadkiem takiej akcji w Lidlu to babka była oburzona, że z psem ...

źródło: temp_file6959264412030955429

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 152
@kosma666 nie wiem czy wiesz ale wózki sklepowe (te metalowe) są zaprojektowane żeby dziecko w nich siedziało i mało tego nie dotyka to części gdzie wkładasz zakupy
  • Odpowiedz
via Android
  • 3
@kosma666 Widziałeś dzieci w normalnym wózku na dole ta. Między masłem i wszystkim produktami?

W domu ja robię zakupy i jakoś takiej akcji nie widziałem. Gdzie niby to miało miejsce wielokrotnie? Gdzie Ty żyjesz jaka część kraju?
  • Odpowiedz
@Caracas: Lubię pieski, nie uczestniczę w wykopowej wojnie, ale to jest k---a totalna przesada xD

Babę wraz z psem w-----c ze sklepu a koszyk dokładnie wyczyścić
  • Odpowiedz
@Caracas: w Krakowie to było, w geant/Auchan i Tesco gdy jeszcze chodziłem do marketów. Gowniak stał sobie, a matka mu rydwan robiła. Zakupy raz były w koszyku a innym razem miała koszyk w drugiej ręce. I nie pytaj czemu, albo po co.
W tym siatkowym, z miejscem do posadzenia dzieci widziałem też stojące dzieci w miejscu gdzie się wkłada produkty. W tych bucikach w których chwilę wcześniej chodziły po psich
  • Odpowiedz
@kosma666: Ogółem różnica jest zasadnicza, którą tłumaczyli w czasach covida na przykładzie poręczy. Na metalu gorzej rozwijają się bakterie i wirusy.
Do tego wózek jest z siatki.

Te plastikowe wózki mają pełne dno i w zarysowaniach plastiku rozwijają się zarazki. Absolutnie obrzydliwe. Biorę (nie biorę) taki wóżek, a tam zawsze na dnie jakiś piach, syf i śmieci. Wyznaczyć pracownika z myjką ciśnieniową to za dużo - taniej kazać ładować zakupy
  • Odpowiedz
@Nemayu: jak widzę jak oblepione jest brudem dno tego koszyka z siatki, to cierpne gdy widzę że ludzie potrafią tam chleb luzem położyć. A potrafią, zwłaszcza starsi.
A obok worek ziemniaków z których sypie się ziemia z obornikiem
  • Odpowiedz