Wpis z mikrobloga

Jeśli ktoś z kupujących nie ogarniał czym się zajmuje BYND to tbh prospekty BYND wyglądają lepiej od GME ¯\(ツ)/¯ sporo fast foodów od nich kupuje, przy kapitalizacji poniżej 1 miliarda to jedna z tych sieci może ich wykupić i nawet tego nie odczuć, myślę, że gdyby w------i zarząd i ucięli koszty to byłaby to ładna paromiliardowa spółka.

#bynd #meczennicybynd #gme #gamestop #gielda
UczesanyPedryl - Jeśli ktoś z kupujących nie ogarniał czym się zajmuje BYND to tbh pr...

źródło: Zrzut ekranu 2025-10-25 105443

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@UczesanyPedryl: chłopie, oni do tego mc donalda to nie sprzedają prawie nic, tam nie ma zamówień na jakiś stały produkt. Gdyby było, to miałbyś rację. Pójdź do McDonald's i kup burgera sojowego od BYND. Kupisz? Nie kupisz, właśnie dlatego ta spółka jest tam gdzie jest, bo.. niespodzianka nikt nie żre tego gówna.

A jak teraz UE wprowadziła zakaz nazywania burgerami tego sojowego paskudztwa, to nagle rynek na UE traci na
  • Odpowiedz
@UczesanyPedryl tego nie można porównywać do gme gdzie głównie miało to element walki z systemem, tu jest po prostu c-----a spółka powstała na fali mody na weganizm a to jest najgorszy możliwy typ firmy, tu faktycznie mnóstwo firm robi takie produkty w zdecydowanie niższych cenach bo to nie filozofia zrobić kotlet z grochu i w tym momencie sam marketing to zdecydowanie za mało. Jak dla mnie to niech cena akcji leci
  • Odpowiedz
@czlowiekproso: Imho zapotrzebowanie jest, spójrz na największe bagi Warrena-Buffeta, Kraft który od lat gryzie glebę ze swoją przetworzoną żywnością, dietetyczne napoje to 27% rynku, jeśli ogarną koszty i dlugi co właśnie robią dlatego cena wystrzelila to myślę, że mamy solidną markę wartą perę miliardów. Nic nie jest pewne dlatego jest potencjał na zarobek ale jest też ryzyko, gdyby nigdy ryzyka nie było to nie mielibyśmy Netflixa po $200 i METĘ
UczesanyPedryl - @czlowiekproso: Imho zapotrzebowanie jest, spójrz na największe bagi...

źródło: Zrzut ekranu 2025-10-26 113318

Pobierz
  • Odpowiedz