#orange chciałem przenieść numer z play na kartę do organe na kartę. Pszedlem do salonu pani dała mi nową sim za 5pln i ja niewiem co mam dalej zrobić. Może mi ktoś to wytłumaczyć krok po kroku jak przenieść ten numer z play do Orange
@Megawonsz_dziewienc wiedziałem że coś ściemnia ta baba w salonie. Dała mi SIM za 5 PLN i powiedziała ze resztę mam zrobić online. Wołam @OrangeEkspert żeby się wypowiedział w tej sprawie
@b4rney: a to ciekawe, ja jakoś 3 lata temu przenosiłem właśnie z Play do Orange numer na kartę i nie było żadnego problemu, no ale może przez ten czas już się coś pozmieniało
@Megawonsz_dziewienc: Co ty za bzdury wypisujesz? XDDD Normalnie idziesz do salonu Orange, dajesz im kartę SIM Play którą chcesz przenieść, oni wypełniają papiery i czekasz aż Play zatwierdzi. Po ch*j się wypowiadasz jak nie masz pojęcia o czym piszesz?
Idziesz do salonu Orange z kartą SIM Play Dajesz im kartę i mówisz że chcesz przenieść do nich numer, dajesz dowód i czekasz grzecznie aż wypełnią formularz, podpisujesz, dają ci kartę SIM która jak tylko Play potwierdzi przeniesienie będzie aktywna i zacznie normalnie działać mając twój numer telefonu z Play
@cynamonowazaslona: @Fantomo miałem numer w orange na kartę, który chciałem przenieść i dostałem informację, czy to na czacie, czy infolinii, że numerów na kartę się nie da przenieść, tylko abonament i to jak będzie się kończył, bo inaczej płacę karę za przedterminowe rozwiązanie umowy.
@Megawonsz_dziewienc: Przecież za swój numer na karetę to przenosiłem co najmniej kilka razy, mamie ostatnio przenosiłem (znaczy byłem z nią) i bez problemu przenieśli z T-Mobile do Orange Chyba bot cię na tym czacie olał prostym sikiem XD
@Fantomo: raczej niekompetencja pracownika, bot Orange jest tak upośledzony, że nawet najprostszej sprawy się nie załatwi bez ingerencji prawdziwej osoby
@Megawonsz_dziewienc: Da się przenieść numer na kartę uwierz mi bo ja to robiłem nie raz w każdej z możliwych sieci. A te czaty to są od dawna boty, tam jak nie napiszesz wprost żeby konsultant się zgłosił to tak będziesz pisał z AI o imieniu Kasia albo Zosia :D
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Komentarz usunięty przez moderatora
Normalnie idziesz do salonu Orange, dajesz im kartę SIM Play którą chcesz przenieść, oni wypełniają papiery i czekasz aż Play zatwierdzi. Po ch*j się wypowiadasz jak nie masz pojęcia o czym piszesz?
Dajesz im kartę i mówisz że chcesz przenieść do nich numer, dajesz dowód i czekasz grzecznie aż wypełnią formularz, podpisujesz, dają ci kartę SIM która jak tylko Play potwierdzi przeniesienie będzie aktywna i zacznie normalnie działać mając twój numer telefonu z Play
Chyba bot cię na tym czacie olał prostym sikiem XD
@Fantomo: po co im ta karta?