Wpis z mikrobloga

#hotelparadise

Sepleniak wczoraj się splakal na Instagramie, że nie odpowiada na pytania od widzów, bo wszystkie są mocne, hejtujace i go ludzie bez powodu atakują, a on nic w sumie nie zrobił () Chłopie, czasami milczenie jest złotem ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@amanda12: Ciekawe, jak by się poczuł, gdyby partnerka zakazała mu brać sterydy, bo ma za bardzo skurczone jaja. Nawiązuję do tego, jak on zakazał Magdzie jeść, bo ma za duży brzuch. Nic złego nie zrobił XD
  • Odpowiedz
@amanda12: Widziałam jego storkę i tak jak już mnie we wczorajszym odcinku na maxa wymęczyło oglądanie go, to warto jednak sprostować, że powiedział, że nie będzie odpowiadał na pytania, bo bardzo grubo go hejtują i nie da się wyprowadzić z równowagi… Ale nie mówił, że bez powodu i on nic nie zrobił… Dodał na koniec, że też nie jest zadowolony ze swojego zachowania w tym odcinku, ale też inni prowokowali…
  • Odpowiedz
  • 2
@nartyska mówił, była jeszcze jedna storka, ale jak widać została usunięta. Bo ja od razu minutę po widziałam, były dwie :) To co ty piszesz to później zostało wrzucone () Śmiem twierdzić, że dostał kilka odpowiedzi na pierwszą i szybko wrzucił poprawioną
  • Odpowiedz