Wpis z mikrobloga

@LamajHarma: Hollywood przecież leży w tej złej lewackiej CA/Californii. Więc nic dziwnego, że ma nie po drodze z aktorami, muzykami, artystami różnymi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Swoją drogą byłem tam nie raz i jakoś nie widziałem tego upadku cywilizacji o którym mówią #bekazprawakow ciągle, wręcz przeciwnie.
  • Odpowiedz
widziałeś syna deniro? Jakoś mnie nie dziwi że on sam trzyma się raczej przeciwnej strony politycznej.

@Perkelev: Chłop sobie wymyślił, że będzie kobietą i tak w sumie to co z tego? Jakby to nie jest kwestia jednego Roberta De Niro. Tę drugą stronę wspiera ogrom popularny osób na czele z takimi ludzmi jak Taylor Swift, Ariana Grande.
  • Odpowiedz
to jest pewnie też szok dla ludzi Trumpa, że ktoś może kochać swoje dziecko

@LamajHarma: jak ktoś kocha swoje dziecko to zabiera je do specjalisty, a nie utwierdza w przekonaniu że syn jednak jest córką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
4 największa i do tego lewacka gospodarka świata prężnie działa dalej, gdy republikańskiemu texasowi znowi w--------a prąd ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@nlackbigger99: Sam wiesz i rozumiesz.... Texas dla bardzo wielu ludzi nawet w Polsce jest ostoją amerykańskiej wolności przez bycie dość powiedzmy konserwatywnym stanem i przez prawo odnośnie posiadania broni ( ͡° ͜ʖ ͡°) Prawda jest taka, że jedyne co mają w
  • Odpowiedz
Przez ostatnie lata był mocno Texas był mocno hajpowany jako najlepsze miesce do życia w stanach m.in. Joe Rogana, ale sporo ludzie się od tego odcięło po przemieszkaniu tam mniej niż roku XD

@nlackbigger99: Nie dziwie się. Stany Zjednoczone to miejsce gdzie realnie ludzie potrafią się bać rzeczy o których byś w Polsce nie pomyślał, że mozna się bać a Texas to stan ktory ma najbardziej liberalne prawo odnośnie posiadania
  • Odpowiedz
Zresztą nie bez powodu nawet Polacy jak emigrowali masowo do USA to raczej nie do Texasu

@Cztero0404: nie no bez przesady, to jest jedno z największych skupisk Polonii przecież, tam powstała osada Panna Maria w 1852. Ale że to byli Ślązacy rolnicy z Opolszczyzny to co, Niemcy ją założyli? xD w ogóle jest cały dialekt polsko-śląski zachowany w Teksasie, sprzed czasów agresywnej germanizacji i industrializacji gdzie brano niemieckie słowa bo
  • Odpowiedz