#hotelparadise Tekst Alex na końcu dal mi do myślenia czy ta edycja nie jest jakimś eksperymentem. Od kilku sezonow nie ma prawdziwych par tylko sztuczne czas pokaże, źle sie to oglądało a ostatni sezon to byl juz chyba punkt kulminacyjny i produkcja w hakims stopniu ich do tego nakłaniała. Kiedyś Olka cos palnęła ale wtedy bardziej myslalam zw chodzi jej o presję grupy. Później mówiła cos Botoksyna też w tym stylu ale ze to psiapsi Olki, zlałam. Nie mieli dużej presji, nie było dużo rajskich. Mało odpadniec, mało powrotów, niewiele nowych. Poszli w to i fajnie sie to oglądało. Tak cz siak czy byl to eksperyment czy nie to udany. Ale ludzie też wyższy poziom niż dotychczas pomimo wszystko.
@Georegik pytanie, co z tego eksperymentu wyciągną. Jak udoskonalą kwestie z jabłkiem, wydłuża sezony do chociaż 40 odcinków i dodadzą ciekawsze randki, to serio jestem na tak. Casting serio się udał.
@amanda12: mimo wszystko jabłko lepsze niż pojedynki w hp9. Byleby dołożyli chociaz czasem jakieś konsekwencje np ratujesz odpadajaca osobe ale to ty wylatujesz. Mi się osobiscie podobało 1vs1, pewne rzeczy obnażało i pewnych uczestnikow trochę prostowało. Dłuższe edycje i jednak większą rotacje poproszę.
@Georegik: mi tylko brakowało trochę jakiegoś bekowego inteligentnego normalsa xd zwykle był ktoś co robił bekowe akcje i mozna bylo się pośmiać nie tylko z dram i głupoty (np. w 9 sezonie i jakieś akcje Olki w stylu: produkcja kazała iść spać i nie można już gadać w pokojach, albo 3 sezon i ogolne akcje chłopaków) Chętnie bym zobaczyła jak ktoś podkręca takiego Milana, żeby pocisnąć z jego głupoty, a
@amanda12: może celowo były same dobre rzeczy, żeby w kolejnych edycjach zachęcić uczestników do wybierania jabłka. No a w kolejnych edycjach pojawią się i "dobre" i "złe" jabłka
@rododendron3000: Też się zastanawiałam dlaczego wszyscy są tacy wyrozumiali i klepią Milanka po pleckach. Normalni myślący człowiek by mu uświadomił jakim tępakiem seplebiącym jest. A w hoteliksie mimo że pokazuje jaką jest amebą wszyscy go tolerują.Szacun dla Julki że chiciaż ona sie wyłamała.
@Barbarellaa: też to zauważyłam mi sie wydaje ze miało to w intencji zrobic grunt na ostra pandorke jakby sami mogli zadawać sobie pytania. Parę razy powtórzyła o tym ze złamała mu serce
Tekst Alex na końcu dal mi do myślenia czy ta edycja nie jest jakimś eksperymentem.
Od kilku sezonow nie ma prawdziwych par tylko sztuczne czas pokaże, źle sie to oglądało a ostatni sezon to byl juz chyba punkt kulminacyjny i produkcja w hakims stopniu ich do tego nakłaniała. Kiedyś Olka cos palnęła ale wtedy bardziej myslalam zw chodzi jej o presję grupy. Później mówiła cos Botoksyna też w tym stylu ale ze to psiapsi Olki, zlałam. Nie mieli dużej presji, nie było dużo rajskich. Mało odpadniec, mało powrotów, niewiele nowych.
Poszli w to i fajnie sie to oglądało.
Tak cz siak czy byl to eksperyment czy nie to udany. Ale ludzie też wyższy poziom niż dotychczas pomimo wszystko.
Dłuższe edycje i jednak większą rotacje poproszę.