Wpis z mikrobloga

Gdzie na początku była jazda po Księgowej bo skrytykowała wzrost męża i ogólnie wyglądało na to, że Krystian i Księgowa stworzą idealna parę, to po kilku odcinkach role się diametralnie odwróciły :D

#slubodpierwszegowejrzenia
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Karnyfejs: księgowa występuje w kolejnym sezonie? Dwa razy w w tym samym programie? :o a Kermit też jest? Bo oni chyba nie są razem? Tam jakas imba byla
  • Odpowiedz
@Arisek: w tej edycji jest kolejna księgowa - Kasia. A Księgowa z poprzedniej edycji rozstała się z Kermitem. Ona była gotowa dla niego przewrócić życie do góry nogami, a on okazał się miękką fają. Księgowa w złości na lajwie na Insta rzuciła obrączką.
  • Odpowiedz
@Karnyfejs: teraz to mi sie wydaje, że montaż zrobił robote z tą pierwszą negatywną opinią bickowej o inposcie, bo prawdopodobnie u nich sie za dużo juz nie wydarzy - beda poprawni do konca sezonu, wiec produkcja chciala chyba podkręcić ich w taki sposób… z resztą był podłożony sam jej głos, bez obrazu, co tym bardziej podejrzane
  • Odpowiedz
@Karnyfejs: Dla mnie z Tukana wyszła żółć i tyle. Wizytówka i dzień ślubu mega miła fajna osóbka. Czym dalej tym gorzej. Za to relacja Księgowej rozwija się dobrze i fajne. Dla mnie finał to 2 pary na TAK, co będzie dobrym wynikiem;)
  • Odpowiedz
@Alutta: Ona do Wrocławia pojechała za nim. Zamknęła biznes w Wasilkowie. Typ pewnie stwierdził, że nie chcę mieć żony jako takiej. Szkoda, że jej to powiedział jak już podjęła taką decyzję, a nie inną...
  • Odpowiedz