Wpis z mikrobloga

I jak tam pampersy wymionie? Nie zdziwicie się hejterzy jak dostaniecie pozew. Białek nie będzie miał z tym problemu by podawać wasze ip w celu ochrony #wykop bo przecież vikop nie odpowiada za to co piszą ich hejte... tzn użytkownicy więc zbieracie to co zarobicie z waszych kołchozów by tylko zadośćuczynić dla potężnego dr Piotrka Napierały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#napierala #bestiazewschodu #bydlezewschodu #drodklejka #geopolityka #ksiadznapierala
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@programista_wykopek: sedzia i prokurator chyba by w majty nawalili ze smiechu, przeciez najwiekszym wrogiem i nienawistnikiem piotrka jest on sam w swojej osobie, czyli WIELCE SZANOWNY DOKTOR NIEDOHABILITOWANY PIOTR NAPIERALA, to on jest najwiekszym burzycielem swojego wizerunku
  • Odpowiedz
@programista_wykopek: skoro tak twierdzi to powinien tym bardziej zluzować i zadbać o formę przekazu, żeby go ludzie chcieli słuchać, a nie uznawali za oszołoma, który się odpala bez powodu.
  • Odpowiedz
@programista_wykopek: ja nie aspiruję do bycia sumieniem narodu jak Doktor, więc co ja mam nagrywać? ale argument wymyśliłeś: " co krytykujesz potrawę, sam ugotuj. Czemu krytykujesz sportowca, sam wygraj zawody. Czemu mówisz że słaby film, nakręc lepszy " xD

No niech nie zmienia, słucha go 30 osób, można wygodnie wygadywać, co się chce przy takiej widowni :D
  • Odpowiedz
@dunaj: no ale masz złote rady tak jakbyś pozjadał rozumy, nie wiem, może się znasz. Ja jestem zdania że skoro mu pasuje i ma patronów to co ma zmieniać? Nie mam w sobie tyle pychy by pouczać doktorów. Myślę że to jest największy problem tego tagu. Pycha buta i traktowanie wykształconego człowieka na równi z menelem
  • Odpowiedz
@programista_wykopek: to nie są zlote rady wymyślone przeze mnie tylko Doktor nieustannie robi filmiki, że patroni uciekają itp. Więc raczej mu nie pasuje. Poza tym on twierdzi że chce zmienić Polskę a z 30 widzami mu się to raczej nie uda. Więc to nie moja pycha tylko jego własne słowa. Sam wie ze musi cos zmienic a niczego nie zmienia.
  • Odpowiedz
@dunaj: te nieustanne filmiki to ze 2 na pierdyliard i to od dwóch patronach? W świecie kłamstw ten co mówi prawdę jest szaleńcem, nie? Ma sporo widzów i drugie tyle co mu robią wyświetlenia. Reszta to jakie Twoje widzi mi się.
  • Odpowiedz