Aktywne Wpisy
Guadalajara +182
W końcu się zdecydowałam i kupiłem mieszkanie :) co prawda w Katowicach a nie w Krakowie (jak wcześniej zakładałem), ale udało się sporo urwać od ceny ofertowej, warto dzwonić i negocjować aż ktoś spuści z ceny. Fajna lokalizacja zaraz przy Trzech Stawach, będzie gdzie z pieskiem na spacery chodzić. Pracuję zdalnie, więc wolałem już osiedlić się w Kato niż kredytować się dużo więcej, a połączenia do Krakowa też są dobre. Wreszcie na
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?
Pytam po raz ostatni:
1) O co macie ból d...py do Kołcza?
2) W jaki sposób zmanipulował, a nawet skrzywdził (!) Karolinę?

W najnowszej aktualizacji katalogu Netflixa znalazło się kilka mocnych premier dokumentalnych i kryminalnych, w tym „Wojna z mafią: Filadelfia kontra gangsterzy” oraz czteroodcinkowy serial „Potwór z Florencji”. Poza tym serwis niespodziewanie dodał sporą liczbę filmów i seriali z Azji Południowej i Wschodniej — od indyjskich dramatów i thrillerów, przez filipińskie horrory, po koreańskie romanse. Wśród nowości nie zabrakło też stand-upów z amerykańskimi komikami.
Dodane tytuły:
+ 13 dni do wakacji (2025) [+ audio, + napisy] link
+ Adrienne Iapalucci: The Dark Queen (2024) link
+ Ari Shaffir: America’s Sweetheart (2025) link
+ Dusty Slay: Wet Heat (2025) link
+ Felipe Esparza: Raging Fool (2025) link
+ Goodbye Farewell (2024) link
+ Guilty Pleasure (2024) link
+ Guna Guna Istri Muda (2024) link
+ HIT: The Third Case (2025) link
+ Heartbreak Motel (2024) link
i 50 innych tytułów na liście! Zobacz na Upflix.pl
https://upflix.pl/aktualnosci/nowe-seriale-i-filmy-na-netflix-wojna-z-mafia-i-potwor-z-florencji-na-czele-a-do-tego-fala-produkcji-z-azji-i-indii-2025-10-22?utm_source=wykop.pl
#upflixnetflix <= tag do obserwowania/czarnolistowania
#netflix #netflixpl #upflix #wojnazmafia #themonsterofflorence #standup
źródło: nowe-seriale-i-filmy-na-netflix-wojna-z-mafia-i-potwor-z-florencji-na-czele-a-do-tego-fala-produkcji-z-azji-i-indii
Pobierz