Wpis z mikrobloga

Akurat tu normictwo ma rację że jest nagonka na psy, ale to nie powinno dziwić, 99% ludzi nie ma własnego zdania i po prostu podąża za liderem/tłumem. Oni nawet nie wiedzą co piszą, po prostu teraz każdy nie lubi psów to też bezmyślnie piszą że ich nienawidzą i co to z nimi nie zrobią żeby się dostosować do reszty. Jak już się skończy ten atak to nagle zapomną o tym wszystkim co zrobili czy napisali. Natura
#przegryw #psiarze
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KrolCyganowWladcaPatologii ma swoje zdanie ale wiele jest nauczonych że za głoszenie przeciwstawnych opinii jest wypad z grupy, czy to pracy czy znajomych, jeśli większość to psiarze. Ja się boję psów i w pracy musiałam znosić ludzi z pieskami z lękiem separacyjnym aż jeden nie zesrał się na dywan i wtedy zakazali przyprowadzania psieci, to chcieli zamienić pokój dla rodziców z dziećmi na hotel dla psów xD a w pokoju rozmowy tylko
  • Odpowiedz
@KrolCyganowWladcaPatologii: ugółem mam kosę z psami od 2008 roku, kiedy dwie agresywne bestie sąsiada dwie posesje dalej obszczekiwały na mnie podczas biegania i wściekle latały za ogrodzeniem jak poj$%ane. Już sobie wizualizowałem jak wskoczą na budę i przeskoczą ogrodzenie. Somsiad oczywiście - pełna wj$%ka

Kilka lat temu, w święta, podczas spaceru miałem nieprzyjemne "spotkanie" z owczarkiem niemieckim, który uciekł ochroniarzowi z placy budowy. Uratowały mi d%^ę kijki narciarskie, którymi się zasłaniałem,
  • Odpowiedz