@VladChat jak jesteś gotowy do poświęcenia swojego dobrobytu w imię szacunku do kogoś to bardzo proszę ale na szczęście nie decydujesz o niczym oprócz tego kiedy się zesrać
No cóż, jest to bardziej niż oczywiste że USA potrzebują się ułożyć z Rosją w jakikolwiek sposób przeciwko Chinom.
@Ariel_Rapaport: Droga do tego wiedzie przez śmierć fiutina i jego kliki. Jak tego dokonać? Doprowadzić do takiego kryzysu że komuś w końcu starczy odwagi.
@Ariel_Rapaport taaaak, ułożyć się z Rosją. Najlepiej to jakąś umowę podpisać z nimi, żeby ruscy mogli w dogodnym dla siebie momencie podetrzeć nią sobie dupe ( ͡°͜ʖ͡°)
Chciałbym podjąć jakąś dyskusję ale jesteście zbyt głupi żeby pojąć że można się ułożyć nawet z Putinem jeśli chce się zachować doczesność prymatu Zachodu i cywilizacji łacińskiej nad resztą hołoty
PS podpowiedź dla was - Putin może nawet nie wiedzieć że coś na co się zgadza jest zgubne dla samej Rosji.
@Ariel_Rapaport: Nie wiem kto tu jest głupi, jeżeli dalej uważasz, że Pomarańczowy ma jakiś plan i że z Putinem można się ułożyć. Jedyny plan, jaki Pomarańczowy realizuje, to ten podsunięty mu przez Putina właśnie.
@VladChat uważasz że Trump podejmuje decyzję jednoosobowo? Że wyciął deepstate? Nie wydaje mi się. Jego chaotyczne decyzje przypisuje jego głupocie i potem zapewne go prostują. Myślę że mają niezły ból głowy z nim ogólnie.
No cóż, jest to bardziej niż oczywiste że USA potrzebują się ułożyć z Rosją w jakikolwiek sposób przeciwko Chinom.
@Ariel_Rapaport: Droga do tego wiedzie przez śmierć fiutina i jego kliki. Jak tego dokonać? Doprowadzić do takiego kryzysu że komuś w końcu starczy odwagi.
Chciałbym podjąć jakąś dyskusję ale jesteście zbyt głupi żeby pojąć że można się ułożyć nawet z Putinem jeśli chce się zachować doczesność prymatu Zachodu i cywilizacji łacińskiej nad resztą hołoty
PS podpowiedź dla was - Putin może nawet nie wiedzieć że coś na co się zgadza jest zgubne dla samej Rosji.
- Tomahawki wyślę, jak tylko wrócę z Radomia.
- A kiedy tam lecisz?
- Nie wybieram się.