Wpis z mikrobloga

Psiegrywy mają jakiś dziwny problem z nazywaniem rzeczy po imieniu.
"Mirek postuje protip jak otruć psy" - tak powinno być napisane w dolnej części mema, bo to byłoby zgodne z prawdą, bez robienia kurtyzany z logiki.
Skoro w/w mirek nie wstydził się tego napisać, to i ty nie musisz, kochanie ()

#psiarze #psiegryw
Gieremek - Psiegrywy mają jakiś dziwny problem z nazywaniem rzeczy po imieniu. 
"Mire...

źródło: 1000013411

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• Doceń
  • 3
Kontroluj psa to nie będzie w--------ł losowych rzeczy z chodnika ¯\(ツ)/¯ z czym wy macie taki problem?

@homofobodaktyl22cm: Kontroluję, i mój pies nie je na spacerach.
A problem mam z tym, że żaden psychopata nie może mieć przyzwolenia na rozrzucanie trucizny w miejscach publicznych, niezależnie od tego co robi mój pies.
Zachowanie psa to nie wymówka. Litości, w parkach przebywają też dzieci.
  • Odpowiedz
A problem mam z tym, że żaden psychopata nie może mieć przyzwolenia na rozrzucanie trucizny w miejscach publicznych, niezależnie od tego co robi mój pies.

@Gieremek: Jeżeli masz na myśli ksylitol to powiem ci że jest to produkt spożywczy dopuszczony do obrotu ¯\(ツ)/¯ nie ma na opakowaniu żadnych informacji, symboli że to trucizna
  • Odpowiedz
@homofobodaktyl22cm: no właśnie, nie? Ja w--------m gwoździe w huśtawki na placach zabaw, jak rodzice będą kontrolowali swoje dzieciaki to się nic nie stanie, nie rozumiem czemu ktokolwiek miałby mieć z tym problem. Albo czemu kierowcy mają problem ze podkładam szkło pod ich opony jak parkują w niewyznaczonych miejscach. Jakby nie parkowali w niewyznaczonych miejscach, to nie najezdzaliby na szkło które tam zostawiam
  • Odpowiedz
@Gieremek: tydzień przed atakiem na Ukrainę masa zielonek postowała memy szczujące na Ukraińców
w czasie covidu masa zielonek postowała memy mające na celu obniżenie zaufanie do instytucji państwowych

Teraz widuje memy zielonek zachęcające do zastawiania pułapek na psy...
Moderacjo przynajmniej udawaj że coś robisz
  • Odpowiedz