Aktywne Wpisy

MLeko29 +548
KINDER NIESPODZIANKA OPENING
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
Dałem za nią 5,50 więc lepiej żeby mnie czymś zaskoczyła
źródło: 1000066853
Pobierz
wjtk123 +29
Polska kupi od SAABa (Szwecja) trzy okręty podwodne A26. Właśnie Tusk ogłosił decyzję w tej sprawie. Zapewne myślicie, że to świetny wybór, bo Szwecja ma doświadczenie w budowie okrętów na Bałtyk, warto zacieśniać z nimi sojusz i współpracować i tak dalej i tak dalej. To wszystko prawda, ale wiecie dlaczego tak naprawdę rząd wybrał szwedzki okręt? Bo program A26 notuje ogromne opóźnienia (pierwszy okręt na swoje potrzeby Szwecja zwoduje w 2031 r.)
źródło: Saab-A26
Pobierz

"Mirek postuje protip jak otruć psy" - tak powinno być napisane w dolnej części mema, bo to byłoby zgodne z prawdą, bez robienia kurtyzany z logiki.
Skoro w/w mirek nie wstydził się tego napisać, to i ty nie musisz, kochanie (。◕‿‿◕。)
#psiarze #psiegryw
źródło: 1000013411
Pobierz@homofobodaktyl22cm: Kontroluję, i mój pies nie je na spacerach.
A problem mam z tym, że żaden psychopata nie może mieć przyzwolenia na rozrzucanie trucizny w miejscach publicznych, niezależnie od tego co robi mój pies.
Zachowanie psa to nie wymówka. Litości, w parkach przebywają też dzieci.
@Gieremek: Jeżeli masz na myśli ksylitol to powiem ci że jest to produkt spożywczy dopuszczony do obrotu ¯\(ツ)/¯ nie ma na opakowaniu żadnych informacji, symboli że to trucizna
w czasie covidu masa zielonek postowała memy mające na celu obniżenie zaufanie do instytucji państwowych
Teraz widuje memy zielonek zachęcające do zastawiania pułapek na psy...
Moderacjo przynajmniej udawaj że coś robisz