Wpis z mikrobloga

#rolnikszukazony na miejscu Gabriela bym się nie p-------ł i wybrał Tą robotną. Może ma skandynawską urodę, ale jak się ładnie ubierze to problemu nie będzie. Sory, ale ta pksowa niedojda jest na granicy kalectwa ze swoją nieporadnością i nieumiejętnością niczego, a blondie prawniczka imo jest najbrzydsza ze stawki.
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@duke-atom: no nie poszczęściło mu się co do kandydatek, bo z tego całego grona rolników, okazał się najbardziej ogarnięty i sympatyczny (podejrzewam, że też najbardziej dziany xD). Nawet jeśli nie uda mu się znaleźć w programie, to na ten moment, na tyle dobrze się zaprezentował, że na pewno sobie jakąś fajną znajdzie :)
  • Odpowiedz
  • 29
@duke-atom nie bardzo wiem, czego wszyscy chcą od tej Klaudii. Jak dla mnie jest ona po prostu normalna jak i z wyglądu tak i z charakteru. Może nie będzie startować na miss ale szpetna też nie jest. Pewnie jakby zmyć tapetę niektórym dziewczynom, to by jeszcze jej pozazdrościły wyglądu. Z tego co widziałam to też umie pożartować, więc jak najbardziej jest ona na plus.
  • Odpowiedz
@Niop zgadza się. Klaudia w makijażu mogłaby być ładniejsza od pozostałych dwóch kandydatek Skalmara, które urodą nie grzeszą. Zwłaszcza ta kwadratowa z PKS jest mocno nienachalna. Pasuje do ludzika Lego z którejś edycji xd
  • Odpowiedz
  • 4
@Niop: imo szpetna nie jest. Skandynawska uroda, ale łatwo ją rozbić białymi akcentami, jak w odcinku zapoznawczym. Wystarczy że się ubierze porządnie i trochę umaluje. Poza tym, nie oszukujmy się- największym przegranym jest imo 22 letnia prawniczka z dzieckiem i urodą 32 letniej kobiety xD
  • Odpowiedz
@Niop: Dokładnie, do*ebali się do niej a ona tam jako jedyna się do niego nadaje. Nie ma brzydkich kobiet, są tylko zaniedbane
  • Odpowiedz