Aktywne Wpisy

Tyrande +371
Stare baby (i dziadki) się boją skorzystać z przystanku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#olsztyn #strangerthings #heheszki
#olsztyn #strangerthings #heheszki
źródło: image
Pobierz
MonazoPL +92
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

@gorzejbylo-brawobili: klasyczna baba Schrodingera, o jej stanie decyduje co w danej chwili wygodniejsze.
@gorzejbylo-brawobili: Te nie mogę, ale jakoś nikt nie chce mi za to dać niższego wieku emerytalnego :/
A sam pomysł to idiotyzm. Kolejny transfer socjalny do rodziców i kolejny który może co najwyżej zaszkodzić dzietności, bo nikt zrobi dzieciaka dla emerytury parę lat wcześniej za 40 lat. Za to ci którzy potencjalnie mogą mieć dzieci, muszą to utrzymywać, więc się im jeszcze dociśnie śrubę.
@gorzejbylo-brawobili: Ale to piszą te same kobiety? Sprawdzasz, co kto napisał i porównujesz? Ja np. nie chcę dzieci i jestem za zrównaniem wieku emerytalnego.