Wpis z mikrobloga

✨️ Jak sprzedać samochód w Krakowie?
Cześć, chciałbym sprzedać samochód ale stoi on zaparkowany w centrum miasta. Ciężko przez to zrobić jazdę próbną gdyż zazwyczaj stoi się w korku na alejach i to wszystko. Zastanawiam się czy w takim razie umawiać się gdzieś konkretnie na oględziny ? Jest też opcja że nie będę sprzedawał wcale w Krakowie tylko zawiozę do rodziców na wieś 200km na Podkarpacie gdzie ktoś normalnie będzie mógł się przejechać itp. Co o tym myślicie ? Macie do świadczenie jak to wygląda w praktyce ?

#krakow #auta #auto #motoryzacja #kiciochpyta

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Ale kto Ci każe sprzedawać samochód w miejscu Twojego zamieszkania? Jeśli ktoś będzie faktycznie zainteresowany, to możesz wyjechać gdzieś dalej i tam próbować.
Zresztą nie trzeba wyjeżdżać daleko, przecież możesz pojechać na nowo otwartą S52 z 3 pasami ruchu, umówić się możesz chociażby na trasie wolbromskiej (ul. Piaszczysta np.), bo to ładna wylotówka na S52
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mów na wstępie że możesz też umówić dowolnego mechanika którego ktoś tam chce lub jechać do aso na sprawdzenie ja jak kupowałem to gość od razu to zaoferował a na jazdę umówiłem się z nim w niedziele jak nie było ruchu ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: nie utrudniaj sobie życia na siłe, gdzie właśnie jak wyżej ktoś pisze - kilka kupujących sie umówi, a nie przyjdzie, a ty stracisz i tak czas czekając. Wystaw jak jest, umawiaj wieczorami/godziny przedpoludniowe/weekendy, jak chce pojeździć to proszę bardzo, trudno, jesteśmy w mieście, są korki xd Jeśli dobrze pamietam to 3 oglądacz kupił.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: zleciłem to kiedyś treściowi na Podkarpaciu, który jest na rencie i miał czas. W ogłoszeniu podałem nazwę miejscowości teścia, napisałem zgodnie z prawdą, że samochód sprzedaje, bo kupiłem nowy, a stary znajduje się u rodziny, bo z braku czasu, pracy nie mam czasu na prezentacje, a tam jest możliwość jazdy próbnej i sprawdzenia od A do Z, zostawiłem gotowe dokumenty, teściu wszystko załatwił i sprzedał. Kupiec miał ze 100
  • Odpowiedz