Wpis z mikrobloga

• 0
@Returned: ale to ty do mnie napisales pierwszy totalnie losowo. Musialem przejrzec twoj profil by wogole zrozumiec o co ci chodzi a ty zaczynasz mi bez zadnego pyhtania z mojej strony opowiadac o tym jak sie klocisz z rodziną o polityke. Dałem ci 3 razy do zrozumienia ze jestes jakims randomem i ze mnie to G--no obchodzi.
  • Odpowiedz
@sperg44: tak cię to g---o obchodzi, że jebles kolaż z prywatnych wiadomości xD wystarczyło powiedzieć, że cię to faktycznie nie interesuje. Napisałeś, że nie interesuje cię dlaczego, ale jednak dopytywałeś co i jak, masz to na swoich screenach xD

Pytasz jak, pytasz w imię czego, no k---a dałeś mi do zrozumienia jedynie, że cię to interesuje xD
  • Odpowiedz
@sperg44: @washington ciebie zawołam, bo akurat niedawno odblokowałeś. Nie wiem, czemu plusnąłeś, ale jeśli coś ten screen potwierdza, to jedynie moją niechęć do szrejberowej, więc trochę zaskoczyłeś mnie plusujac ten wpis xD no chyba, że sam pałasz do niej sympatią xD
  • Odpowiedz
@Returned: z resztą pozostałych plusujących ten wpis też zawołam - @JanZolc @hugoooo @dracar - czy waszym zdaniem z tego screena wynika, jakobym pałał do niej sympatią?

Jeśli obrazuję tymi wpisami przeciętnego "Simpa" Maryny, to chyba definicja simpowania zmieniła znaczenie xD
  • Odpowiedz
@Coopshtyl: co tam takiego przerażającego. Ja po prostu chce, żeby Maryna się poczuła swojsko na wypoku. Dasz człowiekowi platformę do wygadania się, to sam się obsmieje.

Po prostu drażnią mnie takie osoby jak ona i ich realny wpływ na nastroje społeczne i wieczne pudrowanie ich przypadków "bo wyciągnięte z kontekstu", bo "coś innego na myśli" itd.

Wystarczy dać im się
  • Odpowiedz