Aktywne Wpisy

tesknilam_ +493
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +520
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Jaka to jest uczciwa cena?
Dla mnie uczciwie za jedno danie to:
15-25zł w fast foodzie
40-60zł w restauracji
Za napój daję max 10zł ale staram się unikać kupowania, wolę wypić wodę ze sklepu przed/po. Dodatki typu frytki to już w ogóle kupuję raz na dekadę...
A wy ile jakie ceny jesteście w stanie zaakceptować?
źródło: 20181130133343uid1
PobierzNajlepiej zamówić samo mięso ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam nie wiem jakie ceny jestem w stanie zaakceptować, bo od dawna mało co chodzę do restauracji, czasem na kawę i ciastko dla towarzystwa..
Natomiast wysokie ceny u nas wynikały po części z tego, że u nas raczej się samemu gotowało i do restauracji wychodziło od święta. Więc restauratorzy trzymali wyższe ceny i je podnosiło. Trend się
Ja najczęściej zamawiam