Aktywne Wpisy

maybe +87
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +55
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@KosmicznyKotZNapedemAtomowym: na czyje szczęście?
szczęście przyziemne jest nieistotne, liczy się wyłącznie zapewnienie życia wiecznego i zbawienia, mnie tam to nie robi różnicy czy doczekam grobowej deski samemu czy będąc głową założonej przez siebie rodziny
przestań bluźnić, bo grzechy wymierzone w Ducha Świętego są niewybaczalne
@KosmicznyKotZNapedemAtomowym: kolega zaczął w troche tonie, jakby chciał kategorycznie zabraniać kobietom ekscentryzmu, ale chyba mu chodzi głównie o takie babskie awantury typu ledwo chłop przyjdzie z roboty w drzwiach jeszcze słyszy że jest do niczego bo zlew sie rozciekł i ma naprawiać. Nie mów że sie nigdy z tym nie spotkałaś, to nie są sytuacje wyssane z palca.
Najtrudniejsze jest to że takie kobiety
Sam sobie troche strzeliłeś w stope pierwszym zdaniem, i przez pryzmat tego koleżanka Cie zinterpretowała. Brzmisz jakbyś chciał zabraniać choleryczką być choleryczkami, temperamentu jakiego Bóg dał człowiekowi nie zmienisz. Po prostu trzeba wymagać szacunku bo to o niego chodzi.
Takie zachowania typu awantura i dąsy zaraz po powrocie z pracy nierzadko wynikają ztego,
tylko po co? marnować krwawice rodziców i swoje własne nerwy na jakąś rozkapryszoną babę? ja na żadne polowanie się nie zamierzam wybierać
@centerario: Nic się nie zmarnuje, przepisuję wszystko na swoją Parafię jeśli w ciągu 10 lat nie znajdę materiału na żonę