Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
Na szczęście

@KosmicznyKotZNapedemAtomowym: na czyje szczęście?
szczęście przyziemne jest nieistotne, liczy się wyłącznie zapewnienie życia wiecznego i zbawienia, mnie tam to nie robi różnicy czy doczekam grobowej deski samemu czy będąc głową założonej przez siebie rodziny
  • Odpowiedz
Na szczęście nie masz żadnej xd

@KosmicznyKotZNapedemAtomowym: kolega zaczął w troche tonie, jakby chciał kategorycznie zabraniać kobietom ekscentryzmu, ale chyba mu chodzi głównie o takie babskie awantury typu ledwo chłop przyjdzie z roboty w drzwiach jeszcze słyszy że jest do niczego bo zlew sie rozciekł i ma naprawiać. Nie mów że sie nigdy z tym nie spotkałaś, to nie są sytuacje wyssane z palca.
Najtrudniejsze jest to że takie kobiety
  • Odpowiedz
@Zopyross: to że ktoś Cie nazwał kato-szurem jeszcze nie oznacza bluźnierstwa, choć też mnie bolą takie wtręty.
Sam sobie troche strzeliłeś w stope pierwszym zdaniem, i przez pryzmat tego koleżanka Cie zinterpretowała. Brzmisz jakbyś chciał zabraniać choleryczką być choleryczkami, temperamentu jakiego Bóg dał człowiekowi nie zmienisz. Po prostu trzeba wymagać szacunku bo to o niego chodzi.
Takie zachowania typu awantura i dąsy zaraz po powrocie z pracy nierzadko wynikają ztego,
  • Odpowiedz
@Zopyross: jak robisz w kołchozie i nie masz wyglądu to i tak żadnej nie znajdziesz, to nie masz się o co martwić chyba, że babcie upolujesz, ale ona już nie będzie miała siły się drzeć bo będzie leżała w łóżku z pampersem na tyłku
  • Odpowiedz
  • 6
@centerario: mam spadek, na który mógłbym wziąć 99% powiatowych i 70% wojewódzkich p0lek
tylko po co? marnować krwawice rodziców i swoje własne nerwy na jakąś rozkapryszoną babę? ja na żadne polowanie się nie zamierzam wybierać
  • Odpowiedz
@Zopyross: spadek i tak się zmarnuje, a czas i nerwy zużywasz na wypok pl, co to za różnica, nie ma co płakać bo takie kobiety jakie chciałbyś skończyły się wiele lat temu
  • Odpowiedz