Aktywne Wpisy

AnalnyNiszczyciel +619
Mieszkam w domu typu bliźniak. Kupiliśmy go z żoną od dewelopera z 7 lat już będzie. Równocześnie z nami drugą połówkę kupiła para w naszym wieku. Budynek ma jeden zasadniczy plus i dlatego go kupiliśmy bo mianowicie lewa i prawa strona jest ze sobą połączona tylko garażem. Mieszkało się dobrze, ale sąsiedzi kiedyś przyszli, że wyjeżdżają do USA czy c--j wie gdzie tam bo dostali wizy. Zaproponowali nam czy nie chcemy za

IntruderXXL +92
143KG naczczo i 10% BF-a, może i nawet jednocyfrowy już ale bezpiecznie powiedzmy 10%.
Żaden ze mnie kulturysta, co najwyżej freak, po prostu uwielbiam przerzucać ciężarki i tyle, robię to bo to lubię i nie wyobrażam sobie nie trenować.
Prawda jest taka że wrócił OGIEŃ, z tym że teraz skupiony jestem na pompowaniu a nie dźwiganiu jak największych klamotów, żyje mi się z tym świetnie.
Forma
Żaden ze mnie kulturysta, co najwyżej freak, po prostu uwielbiam przerzucać ciężarki i tyle, robię to bo to lubię i nie wyobrażam sobie nie trenować.
Prawda jest taka że wrócił OGIEŃ, z tym że teraz skupiony jestem na pompowaniu a nie dźwiganiu jak największych klamotów, żyje mi się z tym świetnie.
Forma
źródło: 2025-10-02 09.15.02
Pobierz

źródło: temp_file8978929799867152264
Pobierz